O zi in care energia de care dati dovada trebuie sa fie atent canalizata. Daca va decideti ca azi sa faceti miscare, sa va duceti la sala va fi foarte bine.

Azi e o zi excelenta pentru exprimarea la maximum a capacitatii emotionale. Este cel mai bine ca azi sa lamuriti orice problema cu partenerul sau cu apropiatii. Veti fi foarte elocventa si succesul este garantat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ai tendinte artistice, creatoare si o intuitie debordanta in ceea ce priveste dorintele partenerului. Atentie insa la manifestari mult prea orgolioase. Esti incrancenata si vrei ca totul sa fie exact asa cum iti doresti. Vei avea de castigat daca vei fi mai intelegatoare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Vei avea parte de diverse surprize nu toate bune, dar vei reusi sa treci cu brio peste niste neintelegeri cu prietenii sau rudele apropiate. Incearca sa-ti protejezi sanatatea ceva mai bine pentru ca exista riscul sa racesti, oricum nu e ceva grav, ci doar trecator.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
O zi cam agitata, dar in acelasi timp nu te vei plange pentru ca tu faci fata cu brio suprasolicitarilor. Te vei distra cu prietenii, vei avea parte de o seara interesanta si in acelasi timp vei avea capacitatea de a fi extrem de volubila si chiar vei face furori in anturaj cu farmecul tau.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu vrei sa stai in casa, simti ca trebuie sa iesi, sa te distrezi. Atentie insa pentru ca ai predispozitii de a te certa cu cei apropiati si de a te da in spectacol. Mai bine ai opta pentru o seara linistita in familie.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu stai foarte bine la capitolul comunicare si chiar simti nevoia de interiorizare. Poate incerci sa te relaxezi cu un film, o carte…ceva care sa-ti placa. De asemenea, nu este o zi buna pentru examene sau de a incepe proiecte artistice.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te trezesti cu buzunarul cam gol si cam repede. Desi dispui de niste bani, acestia ti se strecoara printre degete si asta te frustreaza. Vei fi nevoita sa faci iar niste imprumuturi si chiar sa apelezi la familie pentru asta. Daca vei pune problema pe tapet intr-un mod onorabil si fara sa te simti vinovata, totul va fi ok.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Dai dovada de multa intuitie si poti sa preintimpini multe lucruri cu aceasta. Nu ai stat prea bine la capitolul relatie in ultima vreme si nici cu familia nu te-ai inteles prea bine. E foarte posibil ca azi sa incerci sa recuperezi un pic si, nu, nu sa-ti ceri iertare pentru ca nu-ti sta in caracter, ci sa iti dai seama ca ai gresit. Nu vei spune asta cu voce tare pentru ca esti prea orgolioasa, dar vei incerca sa dregi situatia asa cum stii mai bine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu stai prea bine la capitolul sanatate si este posibil ca o afectiune mai veche sa iti dea niste semne neplacute. Tot ce poti face este ca stresul acumulat in ultima vreme sa-l poti diminua prin odihna si relaxare. Incearca sa nu te mai enervezi pe lucruri marunte si nici sa despici firul in patru, pentru ca e mai bine sa ai putina grija de tine si nu de ceilalti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Anturajul te va ajuta sa treci cu brio prin incercarea ta de a te izola. Vei primi multe invitatii pe care in cele din urma le vei onora si parca, parca totul ti se pare mai ok. Atentie insa la rautatile pe care le poti spune si la faptul ca poti ofensa foarte usor pe oricine. Daca vei putea sa dai dovada de diplomatia care oricum te caracterizaeaza va fi mult mai bine. Oricum nu da curs provocarilor.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti creativa azi, sensibila si foarte activa. Vei face multe lucruri pentru sufletul tau si vei reusi sa te imparti in mai multe feluri astfel incat toata lumea sa fie multumita. Vei putea sa dai curs cererilor prietenilor, colegilor si chiar familiei.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Nu incerca sa faci drumuri de orice fel pentru ca nu iti vor fi de folos, te vei enerva si vei avea numai amanari si piedici. De asemenea nici din punct de vedere al comunicarii nu vei sta foarte bine. Asa ca cel mai bine este ca azi sa ramii acasa si sa iti chemi prietenii la tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi vei fi extrem de cheltuitoare: fie ca iti vei cumpara mai multe carti, dvd-uri cu filme, ceea ce va fi important este faptul ca vrei sa faci niste investitii pentru sufletul tau. Poate fi vorba chiar si de machiaj, de lucruri care iti imbunatatesc imaginea. Daca vrei sa investeti in opere de arta nu mai sta pe ganduri. Este un moment prielnic pentru a face astfel de investitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *