Te-ai gândit vreodată că ultima zi a anului este altfel decât celelalte? Numai prin simplul fapt că de a doua zi vei începe o nouă agendă, şi că îţi va lua ceva timp să te obişnuieşti cu a nota 2010 în loc de 2009, de exemplu.

Trezeşte-te târziu şi bea-ţi cafeaua înconjurată de ziare şi reviste.
Ascultă muzică – toate cd-urile preferate, şi dacă îţi place mult o melodie, poţi să o asculţi şi de 10 ori şi să dansezi prin casă.

Dacă ai un jurnal, notează-ţi toate gândurile şi nu e rău să faci un bilanţ al anului de care te vei despărţi în curând – cu regrete sau bucurii, după caz. De regulă sperăm că anul care vine sa fie la fel de bun ca cel precedent sau chiar mai bun. Pentru că se zice că nu e bine să facem planuri, măcar propune-ţi 3 lucruri importante pe care să ai timp să le duci la îndeplinire. În 12 luni, măcar proiectele astea să-ţi iasă.

Sună-ţi toţi prietenii dragi, ca să le faci urări, şi mai telefonează şi persoanelor cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Trimite urări personalizate via email, în cazul în care liniile telefonice sunt ocupate.
Deschide o sticlă de şampanie.

Nimic nu e mai chic decât să bei şampanie în miez de zi.

Ieşi cu iubitul tău în balcon şi sărutaţi-vă, apoi priviţi strada. Chiar dacă e goală, parcă în ultima zi a anului totul e frumos.
Dacă nu vei petrece revelionul în familie, telefonează-le părinţilor sau fă-le o vizită scurtă, se vor bucura.

Dormi două ore după amiază, asta dacă nu vrei să ai cearcăne şi să-ţi pice capul de somn în toiul petrecerii de mai târziu.

Rezervă-ţi câteva ore bune pentru pregătirile de petrecere. O baie lungă, cu săruri, un machiaj perfect şi aranjarea părului (asta dacă nu ai făcut-o deja la coafor, de dimineaţă), apoi ţinuta de party. Dacă nu va fi zăpadă în 31 decembrie, nimic nu e mai spectaculos decât o pereche de sandale pe piciorul gol.

Ce să nu faci în ultima zi a anului:
– să nu te cerţi cu nimeni, chiar dacă cineva te enervează foarte tare.
– Să nu munceşti – prin asta înseamnă şi spălatul unei farfurii.

La ora 12 noaptea, când intri practic în noul an, pune-ţi o dorinţă. Fii veselă şi gândeşte-te că, pănă la urmă, un nou an este un nou început, orice ai face!

La mulţi ani şi un 2010 fabulos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *