Daca te-ai gandit sa petreci revelionul acasa cu prietenii, iti venim in intampinare cu cateva sugestii pentru un revelion excelent.

1. Alcatuiti lista de invitati si alegeti-i numai pe cei alaturi de care va simtiti intotdeauna bine. Nu uitati insa: numarul lor nu trebuie sa fie prea mare, altfel inghesuiala va fi sufocanta.

2. Alegeti o tema pentru petrecere, de exemplu, bal mascat, si apoi ganditi-va la un meniu in ton cu tipul de distractie ales. Foarte potrivit este bufetul suedez, la care fiecare se serveste cu ce si cat vrea.

3. Sunati fiecare invitat, aflati daca vine insotit si dezvaluiti-i tema la care v-ati gandit. De asemenea, e indicat sa ii spuneti ca fiecare poate sa aduca ceva haios pentru petrecere si, eventual, si ceva bun de mancare sau de baut. Nu este rusinos, ci foarte practic.

4. Ca sa aveti spatiu
mare de desfasurare, incepeti sa eliberati camera in care veti petrece. Renuntati la mobila usoara, covor, plante si alte accesorii care va pot sta in drum. Daca nu aveti indeajuns de multe scaune, puteti imprumuta de la prieteni sau de la vecini. Rezervati un colt generos pentru masa cu mancare si bautura
si altul pentru combina muzicala, CD-uri, DVD-uri etc.

5. Nu uitati si de un decor adecvat petrecerii! Amplasati in camera ghirlande si baloane colorate, beculete la ferestre, ornamente specifice de iarna si pregatiti coifuri pentru invitati.

6. Cumparati farfurii si pahare de unica folosinta pentru a scapa de spalatul vaselor murdare.

7. Pregatiti cocktailuri. Acestea sunt intotdeauna foarte apreciate de invitati, mai ales daca sunt atat alcoolice, cat si non-alcoolice si au fructe, gheata, inghetata, paie si umbrelute decorative.

8. Alegeti melodii cunoscute, din mai multe genuri, dar care sunt pe placul tuturor invitatilor. E o sarcina grea, dar muzica anilor ’80, de exemplu, este mereu la moda. Foarte reusit ar fi si un concurs de karaoke.

9. Pregatiti- va sa organizati si o tombola cu premii. Astfel, fiecare invitat trebuie sa aduca un cadou pe care il va darui in urma tragerilor la sorti altei persoane de la petrecere.

10. Nu uitati de momentul trecerii in Noul An si cumparati artificii de mai multe tipuri, sampanie si confetti.

Distractie placuta si La multi Ani 2009!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *