Ideea de a trimite mesaje de ziua de nastere, pe telefon, prin sms, sau prin email, la fel ca si felicitarile de zi de nastere sau de Anul Nou sau de Craciun, de fapt toate felicitarile si mesajele de dragoste sau simplele urari care nu sunt rostite,ci sunt scrise, nu mi se potrivesc mie.

Eu consider ca in astfel de zile, mesajele aniversare sau cele pentru urari, cand vrei sa spui La Multi Ani, trebuie sa le spui prin viu grai daca vrei sa-i arati ca persoanei iubite sau celui caruia vrei sa-i urezi, ca iti pasa cu adevarat.

Bravo celor care imbina cele doua posibilitati si ureaza mesaje cu texte frumoase de iubire si nu numai.

Iata cateva exemple de mesaje frumoase si haioase 😀

– Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. La Multi Ani!

– La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum dragostea, fericirea, sanatatea, intelegerea, simplitatea, simpatia, cariera, libertatea si familia!

– Iti urez tie, care esti primul si ultimul meu gand din zi si din noapte, tot binele din lume, noroc cu carul si sa ajungi in Top Capital sa te poti bucura de bani cat mai mult timp si toate visele si dorintele sa ti se indeplineasca mult mai devreme decat poti spera!

– Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

– La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite.

– Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele… Te iubesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *