Mangaierea sanilor si sfarcurilor femeii in timpului actului sexual, poate fi extrem de stimulatoare si o poate aduce pe ea direct in al noualea cer.

Barbatul va incerca sa ii ruleze sfarcurile intre degetul mare si aratator. Se maseaza usor sanii ei in directie ascendenta, cu forta controlata care poate fi stimulatoare, in functie de dorintele femeii. Atingerea usoara a sfarcurilor ei in timp ce limba lui ii excita clitorisul poate fi fantastica pentru ea.

Barbati, folositi-va degetele pentru a-i mangaia fata si gura in timp ce va coborati pe ea. Partenera ar putea dori sa va linga degetele, in special cand degetele de la cealalta mana se afla in interiorul
ei.

Departarea usoara a feselor ei cand te urci peste ea o deschide si mai mult si o ajuta sa se pregateasca pentru penetrarea vaginala.

Barbatul trebuie doar sa remarce ce ii convine partenerei. Fiecare actiune va fi acompaniata de gandul “Oare asta merge?”. Ea va raspunde verbal sau prin limbajul trupului, “Da” sau “Nu”. “Poate ar trebui mai tare (sau mai incet)” etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *