In perioada aceasta si apoi perioada imediat urmatoare tot vor mai aparea diverse versiuni a horoscopului pe anul 2009. Astrologia este o stiinta si atunci cand vorbeste un astrolog despre o zodie consider ca este ceva studiat si atunci daca la el berbec+taur=love, inseamna ca e ca la matematica si nu ar trebui sa existe variatii prea mari intre horoscopul lu Neti Sandu sau cel al Uraniei, Acvariei sau in acest caz cu acesta de la Cancan.

Berbecii isi vor largi cercul de prieteni

In anul 2009 te vei confrunta si cu diverse probleme, unele din ele fiind o continuare a celor din 2008. Din fericire, Jupiter se va afla in acest an in zodia Varsatorului, si acest lucru va fi in avantajul tau. Asa deci, vei avea parte de un an cu probleme la serviciu, care te vor obliga la eforturi deosebite. Dar Jupiter va veghea asupra ta si iti va permite sa gasesti solutii inspirate si eficiente astfel incat ele vor fi rezolvate mai devreme sau mai tarziu. Sansa ta in acest an se va vedea mai ales in ceea ce priveste relatiile sociale. Veti reusi sa va bucurati de o crestere a popularitatii, oriunde va veti duce oamenii te vor simpatiza si iti vor aprecia calitatile. Vei avea ocazia sa iti largesti cercul de prieteni, dar si sa iti faci relatii care te vor sprijini in tot ce vei dori sa intreprinzi. Sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie va fi una dintre cele mai bune perioade ale acestui an, caci inspiratia si inteligenta se vor imbina in mod fericit si iti vor permite realizari mai deosebite. Ceva neplaceri ar putea sa apara si in ceea ce priveste sanatatea. Luna septembrie ti-ar putea aduce evenimente nefaste in aceasta directie.

Taurii vor munci
mult

Se poate spune ca pentru tine cel mai favorizat domeniu pentru anul 2009 va fi cel socio-profesional. Pe tot parcursul anului este posibil sa ti se dea noi
insarcinari, semn ca iti sunt apreciate calitatile.
Vei munci mult, dar cum meritele nu vor ramane neobservate, efortul nu te va obosi. In general relatia cu persoanele cu functie va evolua cat se poate de bine, asa ca poti miza pe sprijinul acestora ori de cate ori ai nevoie. sansa iti va surade si daca doresti sa iti schimbi apartamentul sau sa iti cumperi o casa. In schimb, relatia cu fiinta iubita va cunoaste tensiuni, care se vor accentua in a doua jumatate a anului.
Luna septembrie va fi o perioada dificila, in care orice vorba spusa la intamplare ar putea declansa discutii si reprosuri de tot felul.
Va trebui sa fii mai prudent in manifestari, altfel nu iti va fi usor sa dregi lucrurile.
Ceva mai multa atentie ar trebui sa acorzi copiilor sau relatiei cu persoanele mai tinere din familie, care s-ar putea confrunta cu oarece eplaceri.

Gemenii vor avea succes la examene

Problemele pe care le-ai avut pana in 2008 in plan familial sau in ceea ce priveste gospodaria vor continua sa te streseze. Nu se poate spune ca greutatile cu care te-ai confruntat pana acum vor disparea, dar sansa iti va permite sa gasesti solutii cel putin multumitoare. Din punct de vedere intelectual vei functiona la capacitate maxima, vei putea sa iti pui in valoare cunostintele si vei face fata cu brio tuturor cerintelor. Este posibil sa ai succes in cazul in care va trebui sa dai examene sau vei fi implicat in niste lucrari mai dificile. Vei fi optimist, increzator si aceasta stare va influenta parca si evenimentele. Lucrurile iti vor iesi mai usor decat pana acum. In cazul in care doresti sa faci o calatorie lunga, eventual in strainatate, cu siguranta lucrurile vor iesi asa cum iti doresti. In general contactul cu strainatatea se va dovedi favorabil indiferent ca este vorba de calatorii, studii sau afaceri. O perioada nefasta pentru tine va fi pe parcursul lunilor septembrie-octombrie, cand problemele legate de casa se vor acutiza. Daca vei depasi cu bine aceasta perioada, sfarsitul anului se va dovedi mult mai favorabil.

Racii vor obtine tot ce isi doresc

Ai in fata un an in care nu vei fi coplesit de greutati, dar nici realizarile nu se vor inghesui sa apara. Ai putea finaliza activitati incepute de mai mult timp sau ai putea demara proiecte pe termen lung. Pana la urma vei obtine tot ceea ce doresti, dar va trebui sa faci un efort sustinut pentru orice ti-ai pus in plan. Practic este o perioada in care poti realiza lucruri care, in timp, se vor dovedi importante. Domeniul cel mai favorizat se va dovedi a fi cel financiar
. Vei avea posibilitatea de a castiga sume importante din colaborari, activitati de parteneriat sau prin intermediul partenerului de viata. De asemenea, in cazul in care ai nevoie de o sponsorizare, de un imprumut, cu siguranta vei reusi sa gasesti persoane care sa te sustina.
N-ar fi exclus nici sa faci o calatorie in urma careia vei obtine castiguri ce iti vor permite sa faci investitii pe care le aveai in plan de mai mult timp. In cazul in care doresti sa semnezi acorduri, contracte sau tot felul de documente oficiale, fii cat se poate de prudent in perioada septembrie-octombrie, caci poti avea surprize nu tocmai placute. Tot atunci este posibil sa ti se defecteze mijlocul de transport. De asemenea, comunicarea cu persoanele din jur iti va crea unele probleme. Sfarsitul anului reprezinta debutul unei perioade dificile, mai ales pentru cei nascuti in primele zile ale zodiei.

Leii
vor avea colaborari de succes

Anul 2009 va fi unul excelent pentru relatia cu partenerul de suflet. De asemenea, ai putea inregistra succese si in ceea ce priveste implicarea in activitati de parteneriat sau in tot felul de colaborari. Mare atentie insa, caci orice reactie nechibzuita poate da peste cap echilibrul relatiei tale. Vei avea ocazia sa te implici in activitati cat se poate de diverse, ceea ce iti va face mare placere. In schimb, pe aproape tot parcursul anului pot sa apara diverse probleme legate de situatia financiara. Sumele de bani ce ti se datoreaza va vor parveni cu intarziere, ba chiar maririle promise ar putea sa nu mai apara. Asa, deci, ati face bine sa fiti foarte prudent cu investitiile. In cazul in care la inceputul anului doriti sa faceti o investitie care necesita luarea unui credit, ganditi-va bine daca veti face fata platilor ce se vor impune. Momente dificile se vor ivi in lunile septembrie-octombrie, cand va va fi foarte greu sa faceti fata cheltuielilor. Mare atentie, caci tot in acea perioada este posibil sa ai o pierdereserioasa. Sfarsitul anului, in schimb, va reprezenta debutul unei perioade in care sansa de castig in plan material va creste simtitor.

Fecioarele au impliniri spre finalul anului

Te asteapta un an nu tocmai lejer, caci Saturn se va afla in continuare in zodia ta de nastere obstructionandu-ti initiativele si creandu-ti un sentiment acut de nemultumire, de frustrare, de insingurare. Te vei confrunta cu o multime de situatii dificile si va trebui sa muncesti din greu pentru a pune la punct cate ceva. Nu este cazul sa astepti un ajutor substantial din afara, incearca sa faci singur tot ceea ce se poate. Cele mai mari neplaceri pot sa apara in relatia cu partenerul de viata sau in aceea cu colaboratorii. Lunile septembrie-octombrie vor fi deosebit de dificile. Procedeaza cu maximum de prudenta caci poti avea parte de evenimente neasteptate, carora nu iti va fi usor sa le faci fata. Unele solutionari ar putea sa apara spre sfarsitul anului, mai exact in lunile noiembrie-decembrie. Ceva realizari ar putea sa apara spre sfarsitul anului, cand conjunctura astrala se va ameliora. Se poate spune ca ultimele luni ale anului vor fi mai relaxate si iti vor permite sa privesti cu mai multa incredere spre viitor.

Balantele vor fi apreciate

Anul 2009 va fi deosebit de avantajos, chiar daca de greutati nu vei duce lipsa.
Faptul ca Jupiter se va afla intr-o relatie faorabila cu zodia ta de nastere te va ajuta sa rezolvi macar o parte dintre problemele cu care te-ai confruntat pana acum.
Zona cea mai favorizata ramane cea sentimentala. Farmecul personal isi va spune
cuvantul si oriunde te vei duce te vei bucura de aprecierile celor din jur.
Nu vor lipsi ocaziile de a te distra, de a petrece clipe excelente in compania partenerului de suflet si a altor prieteni. De asemenea, este posibil sa te gandesti sa iti consolidezi relatia de dragoste in continuare si chiar sa iei o decizie in sensul oficializarii acesteia.
In schimb, Saturn isi va face intrarea in zodia ta de nastere, aducandu-ti o mai mare nevoie de siguranta si stabilitate. Este bine sa stii ca sanatatea nu va fi punctul forte in aceasta perioada si ar trebui menajata pe cat posibil.

Scorpionii isi pot schimba casa

In anul 2009 dorinta de manifestare va fi deosebita si nu vei pierde nicio ocazie de a te face remarcat. Atentie, deoarece ati putea face gafe care risca sa va agite in unele momente relatia cu cei din jur. Totusi, anul va va fi deosebit de favorabil in cazul in care doriti sa imbunatatesti ceva in casa sau in familie. Relatia cu rudele apropiate se va relaxa si vei beneficia de deplina intelegere a acestora. De asemenea, este posibil ca cineva din familie sa aiba o realizare de care se va bucura intregul clan. Tot in acest an poti face multe in apartamentul tau. Poti sa-l redecorezi sau poti sa-i imbunatatesti confortul si, nu in ultimul rand, daca iti doresti, poti sa iti schimbi casa. Oricum, este un an in care investitiile pe care le vei face in camin se vor dovedi inspirate si iti vor aduce satisfactii. Spre sfarsitul anului, mai exact in lunile noiembrie si decembrie, va trebui sa ai mai multa grija de sanatatea ta.

Sagetatorii vor duce la capat ce si-au propus

Pana acum te-ai confruntat cu situatii dintre cele mai dificile si, oricat ai fi de optimist, parca nici nu iti mai vine sa crezi ca acestea se vor ezolva. Anul acesta, insa, sansa te va insoti intr-o mai mare masura decat pana acum. Jupiter va fi de partea ta pe aproape tot parcursul anului, caci va traversa zodia Varsatorului. Asa deci, in acest an vei fi mai optimist, mai entuziast si gata sa iei startul in orice directie. Eforturile, chiar daca nu se vor concretiza rapid, vor avea rezultate multumitoare. In plan intelectual succesele nu se vor lasa catusi de putin asteptate. Examenele pe care le vei da in aceasta perioada se vor dovedi de succes, deoarece inteligenta ta, inspiratia si capacitatea de concentrare vor iesi in evidenta parca mai mult ca niciodata. In schimb, problemele de care te-ai lovit pana acum in plan profesional vor continua sa te apese.

Capricornii au castiguri peste asteptari

Sansa ta in anul 2009 se va vedea mai ales in plan material. Este foarte posibil sa te implici in tot felul de activitati care iti vor aduce castiguri, uneori chiar peste asteptari. Ceva de bine se va rezolva si in familie, iar rudele apropiate te vor sustine din toate punctele de vedere. In cazul in care doresti o schimbare de mai mare anvergura in serviciu, de-abia in acest an o vei face astfel incat ea sa te avantajeze. Toate eforturile pe care le-ai facut pana acum la serviciu vor incepe in sfarsit sa fie apreciate, iar finalizarea lucrarilor demarate de mai mult timp nu se va mai lasa mult asteptata. Spre sfarsitul anului veti avea posibilitatea sa puneti la punct un plan care va aduce ceva mai multa stabilitate si siguranta in viata dvs. Tot atunci veti deveni mai profund, mai serios, dar si mai implicat in activitatile intelectuale.

Varsatorii vor calatori mult

In 2009 Jupiter va fi alaturi de tine, in sensul ca va parcurge zodia ta si te va ajuta in tot ceea ce doresti sa intreprinzi. Este o conjunctura cu care nu te intalnesti foarte des, asa ca ar fi bine sa iti stabilesti clar care sunt prioritatile. Nu de alta, dar ar fi pacat sa te risipesti in activitati minore care nu iti vor aduce cine stie ce rezultate. Optimismul si increderea te vor sustine pe tot parcursul anului in situatii dintre cele mai diverse. Nu vor lipsi ocaziile de a face calatorii avantajoase, de a te implica cu succes in activitati intelectuale, dar si de a obtine castiguri insemnate de bani. In ceea ce priveste situatia materiala, va trebui sa fii deosebit de atent in ceea ce priveste colaborarile si activitatile de parteneriat. Se pot ivi tot felul de probleme, de incurcaturi, asa ca ar trebui sa fii pe faza. In cazul in care intentionezi sa faci o investitie, nu lua nicio decizie pana nu iti sunt clare toate datele problemei. Incurcaturi in aceasta directie sunt posibile mai ales in intervalul septembrie-octombrie.

Pestii trebuie sa se inarmeze cu rabdare

Anul 2009 nu iti va aduce realizari deosebite. Problemele care au aparut pana acum vor continua sa te tina sub tensiune cea mai mare parte a acestui an, asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Te vei confrunta cu probleme de tot felul si, uneori, ti se va parea ca nu vei reusi sa te mai descurci. Pe aproape tot parcursul anului va trebui sa depui un efort urias, pentru a face fata tuturor cerintelor. Relatia cu partenerul de viata va fi tensionata, iar neintelegerile se vor acutiza in intervalul septembrie-octombrie. Va trebui sa te manifesti cu atentie, deoarece o ruptura dureroasa este posibila in orice moment.
N-ar fi exclus nici ca fiinta cea mai apropiata sa se confrunte cu probleme de tot felul, care sa te afecteze si pe tine intr-o buna masura. Si relatia cu colaboratorii se va dovedi dificila, asa ca nu este cazul sa lasati lucrurile la voia intamplarii. In ultimele doua luni ale anului situatia generala se va ameliora considerabil.
Racii si leii vor avea succes in plan profesional

Jupiter se va afla in Varsator, ceea ce favorizeaza unele zodii, dar le defavorizeaza pe altele In ansamblu, despre anul 2009 se poate spune ca va fi unul extrem de agitat. Prezenta lui Jupiter in zodia Varsatorului va genera o deschidere spre noi activitati, dar si spre noi solutii, eventual chiar neconventionale. Mai trebuie mentionat ca aceste solutii vor avea cele mai mari sanse de succes. De asemenea, activitatile sociale, relatiile de prietenie vor fi favorizate. Este o buna perioada pentru a cunoaste oameni noi, pentru a va face relatii, dar si pentru a face lucruri inedite pentru care v-a lipsit curajul.

Din pacate, o buna parte din acest an va fi caracterizata de opozitia Saturn-Uranus, care ar putea aduce evenimente nedorite si neasteptate, schimbari bruste de situatie. Intervalul ianuarie-martie si luna august vor fi deosebit de tensionate si ar fi indicat ca prudenta sa fie pusa pe primul plan in tot ce veti intreprinde. Orice lucru necugetat facut in aceasta perioada poate avea urmari dintre cele mai greu de gestionat. In ultimele luni ale anului, Saturn isi va incepe tranzitul prin semnul Balantei, ceea ce va afecta in buna masura functionarea sistemului financiar bancar, climatul politic, dar si colaborarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *