O alta romanca ne face cinste peste hotare.
Celebra casa
de bijuterii Tiffany & Co a ales-o ca imagine pentru noua lor campanie publicitara pe romanca noastra Irina Lazareanu.

Dupa ce celebra odata casa de bijuterii de lux Tiffany a intrat intr-un con de umbra, isi incearca revenirea afisand o fata noua, si spre mandria noastra, o romanca.

Irina Lazareanu este stabilita in Canada de cand avea 5 ani si de la 16 ani a intrat in lumea modelingului devenind in scurt timp este un fotomodel renumit. Este numita ca fiind „regina podiumurilor” si are 70 de prezentari per sezon.

Se afla pe locul cinci in Topul 50 al modelelor din intreaga lume si se afla si in topul celor mai bine platite fotomodele din lume cu un venit anual estimat la milioane de dolari. Printre cei care se inghesuie sa o contracteze pe romanca noastra se numuara Versace, Chanel, Balenciaga, Fendi, Cavalli, Karl Lagerfeld si lista continua.

Frumusetea sa este atipica si tocmai prin asta atrage, ne incadrandu-se in tiparele obisnuite ale frumusetii. Are un stil hippie si care este apreciat de majoritatea criticilor de moda.

Eu spun ca a avut o stea deasupra capului, care i-a hotarat soarta. Probabil daca ramanea aici in Romania nu reusea sa faca mare lucru, sigur ca si model nu ar fi bagat-o nimeni in seama, iar pe plan muzical, doar poate daca ar fi cantat manele sau house sa fi auzit de ea. Sigur pe undeva a fost mana destinului, ea la 16 ani a inceput sa practice aceasta meserie pentru nevoia de bani
, iar apoi sansa i-a suras, caci se pare ca cea care a introdus-o in lumea de top a modelingului a fost Kate Moss, care ar fi pus o vorba buna si apoi totul a decurs de la sine, placand cui a trebuit si la timpul potrivit.

In afara de prezentarile pe podium, Irina, acum in varsta de 26 de ani, mai are si o alta pasiune si anume aceea de a canta.
A făcut parte din anturajul trupei lui Pete Doherty, fostul iubit al celebrei Kate Moss şi în prezent colaborează cu fiul lui John Lennon Sean, cu care a scos un album de balade folk care se numeste „Some Place Along The Way”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *