Se spune ca barbatul este bine sa faca primul pas. Eu spun ca este invechita aceasta idee si deci, aceste sfaturi se potrivesc
si fetelor, caci dragele mele, daca pierdem „jumatatea noastra” asteptand ca el sa faca primul pas?

Astfel, baieti si fete, luati in mana voastra soarta si urmati sfaturile urmatoare, 10 reguli de baza, si astfel aveti sanse mari de izbanda. Iar daca veti reusi si daca totul va merge bine, va rog sa-mi trimite-ti si mie o poza cu voi, caci doar eu v-am „nasit” nu? 😀

Pasul 1: Incearca sa transmiti mesaje cat mai clare
Nu te pierde cu firea si in amanunte inutile si incearca sa transmiti si sa interpretezi cat mai clar semnalele. Atentie pentru fete, veti risca, daca persoana alesa nu este cea care va este destinata sa creada ca ii faceti o invitatie clara la sex, deci fii pe faza. Si pentru baieti, se poate intampla acelasi lucru, deci, daca nu incercati nu castigati, deci soarta va decide in final.

Pasul 2: Afiseaza o fata vesela si zambitoare
Este stiut ca oamenii raspund cu aceeasi moneda, cand vad in preajma lor oameni plini de viata si zambitori. Incearca sa te simti bine si vei imprumuta aceeasi stare de bine si celor din preajma ta.

Pasul 3: Imbraca-te in ceva in care sa atragi atentia, dar atentie nu exagerati
Daca atragi prin ceva, vei avea poate norocul sa scapi si sa nu fie nevoie sa fii tu cel sau cea care va trebui sa deschizi discutia si deci sa faci primul pas.

Pasul 4: Ai grija sa ai igiena corporala pusa la punct
Inainte sa pleci de acasa, ai grija sa ai dusul facut, parul spalat sa fii curat imbracat si discret parfumat. Sunt lucruri esentiale, caci nimic nu este mai penibil daca vei fi nevoit/nevoita sa te apropii si sa ai gulerul la camasa murdar, matreata pe umeri, mizerie printre unghii si un iz discret al mesei consumate putin mai devreme, iar despre mirosul de transpiratie nici nu vreau sa aduc aminte.

Pasul 5: Daca esti cu grupul de prieteni, stai putin mai retras/retrasa
In cazul in care esti in prezenta prietenilor, gaseste-ti motive sa pleci de langa ei (poate de duci mai des la toaleta, poate te duci sa mai saluti niste prieteni de la alte mese sau poate chiar te duci sa vezi daca la intrare mai este cineva dintre prietenii tai care ar mai putea sosi). Daca vei sta in mijlocul prietenilor, chiar daca cineva va dori sa intre in vorba cu tine, nu se va putea apropia caci se va simti in inferioritate. Deci, creaza-ti acea intimitate de care ai nevoie.

Pasul 6: Tonul vocii pe care il vei aborda trebuie sa fie neaparat unul prietenos si cat mai senzual
Daca unde te aflii este multa galagie, ai grija cum vorbesti, sa nu te trezesti ca incepi sa tipi. Profita de ocazie si chiar ai un motiv in plus sa te apropii cat mai mult de persoana pe care vrei sa o abordezi. Astfel, vei fi mai nevoit sau nevoita sa te apropii cat mai mult de urechea celui pe care il abordezi. Incearca aceasta apropiere sa o faci cat mai delicat si cat mai insesibil. Adica sa nu fie decat ceva intamplator si fara vulgaritate. Tot ceea ce este putin, este incitant, nu uita.

Pasul 7: Nu capta discutia asupra ta, ci mai mult asculta-l pe celalalt
Nu face greseala sa incepi sa vorbesti despre tine, despre ce masini, case sau bani ai, ci arata-te interesat de ce face cel de langa tine. Pune intrebari la care ea/el sa poata raspunde, deci ai grija sa nu pui intrebari prin care sa-l pui pe celalalt intr-o stare de intimidare, caci se va retrage. De obicei, oamenilor le place sa vorbeasca despre ei si se simt flatati cand cineva le arata interes, nu uita acest lucru.

Pasul 8: Intrebarea… In functie de moment, daca nu te gandesti prea mult, vei afla care este aceea
Aveti mai jos cateva exemple de mesaje de agatat, vedeti voi care vi se potriveste
.

Pasul 9: Nu incerca sa fii altcineva, fii TU, poarta-te cat mai natural
Nu are nici un rost sa joci un jol numai pentru a agata pe cineva, caci mai devreme sau mai tarziu iti vei da arama pe fata si cea/cel de langa tine te va vedea cum esti cu adevarat. Aceasta doar pentru cazul in care va intereseaza ceva serios si de durata, caci daca va intereseaza doar o relatie de o noapte, doar pentru sex, atunci puteti juca ce rol doriti voi. 😀

Pasul 10: Sa fiti pregatiti asupra deznodamantului
Trebuie sa fiti constienti si sa stiti de la inceput, pentru a nu fi dezamagiti in final, ca nici cel mai bun mesaj de agatat nu va garanteaza reusita. Asta nu inseamna ca trebuie sa va descurajati sau sa va suparati. Mergeti mai departe!

Exemple de texte de agatat o fata sau un baiat:

– Scuza-ma, pot sa te intreb cu ce te ocupi? Arati atat de bine, incat as dori sa fiu angajatul tau…. pe viata!
– Scuza-ma ca te bombardez cu mesajele mele dar ai castigat premiul pentru “Cea mai frumoasa fata” in filmul vietii mele
– Pot sa fac o poza cu tine, caci ma gandesc sa o trimit lui Mosu’, sa stie ce-mi doresc sa-mi aduca de Craciun
– Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data sa te indragostesti cu adevarat
– Desi incerc sa gasesc un mesaj de agatat pe care sa ti-l spun, nu mai am nici o sansa, caci trebuie sa recunosc ca imi trebuie o harta pentru ca m-am pierdut in ochii tai
– Cred ca am probleme cu ochii, nu-i pot dezlipi de tine
– Daca tu crezi ca asta este un mesaj de agatat te rog sa renunti la idee..iubirea mea este un bolid 4×4 si doar tu ai cheie
– Stiu ca pare un mesaj de agatat si ma face sa ma simt ca un bou/vaca dar mi-am pierdut numarul de telefon, poti sa mi-l dai pe al tau?
– Sunt intr-o mare dilema din care tu ma poti scoate acum. Numele tau e “Sexy” sau pur si simplu asta esti tu?
SUCCES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *