404 Not Found


nginx
Mircea Badea, Mircea Badea Blog, www.mirceabadea.ro/blog, Mircea Badea in wikipedia – Sporting News

Mircea Badea, Mircea Badea Blog, www.mirceabadea.ro/blog, Mircea Badea in wikipedia, da asa este nu numai Magda Ciumac este in listata in enciclopedia wikipedia dar este si Mircea Badea. Mai jos va prezint ceea ce spune wikipedia despre Mirciulica coada de purcica, sa fie cu rima 🙂

Mircea Badea (n. 24 februarie 1974, Bucuresti) este un prezentator roman de televiziune si un actor. Este realizatorul emisiunii in gura presei, la postul de televiziune Antena 3. A jucat de asemenea ca actor in cateva filme si a avut o activitate publicistica la Jurnalul National.

Cariera
1.1 Afaceri
1.2 in Gura Presei
1.3 Traficantii

Actorie
3 Fapt divers
4 Note
5 Legaturi externe

Cariera

Dupa ce a absolvit Liceul de Informatica si Facultatea de Cibernetica, Mircea Badea a debutat la Radio Total in 1990, acolo unde directoare era prietena mamei sale, Jeana Gheorghiu[1]. si-a inceput cariera in televiziune prezentand emisiuni la diferite posturi romanesti: Tele 7 abc (unde a debutat, descoperit de Mihai Tatulici si Jeana Gheorghiu), Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alaturi de Teo Trandafir. Cei doi formau un cuplu amuzant in emisiuni precum „Buna dimineata, Romania” la Tele 7 abc din 1994 si apoi „Dimineata devreme” si „Teo si Mircea sou” la Antena 1, intre 1997 si 2000.

In 2000, Teo Trandafir a revenit in trustul Media Pro, cu o serie de emisiuni la Pro TV, timp in care Mircea aparea la postul concurent Antena 1, cu un format de emisiune nocturn, alaturi de Oreste Scarlat Teodorescu.

Afaceri
Dupa cativa ani, Mircea Badea a renuntat pentru o perioada la activitatea din televiziune, concentrandu-se pe afaceri (o fabrica de chibrituri la Gherla), initiativa in care a intampinat numeroase obstacole si care in cele din urma a esuat.

Mircea Badea a achizitionat utilajele fabricii de chibrituri din Gherla de la niste oameni de afaceri care sustin ca, la randul lor, le-au achizitionat la licitatie in momentul cand firma lui Valentin Brancoveanu a dat faliment. Valentin Brancoveanu a sustinut in justitie ca nu a pierdut niciodata proprietatea, iar probele grafoscopice par sa indice acelasi lucru, de vreme ce Mircea Badea nu si-a mai recuperat banii sau dreptul de utilizare din primavara lui 2003.

In Gura Presei
Mircea Badea realizeaza pe postul Antena 3 o emisiune de 50 de minute, in gura presei, unde comenteaza evenimentele din presa cotidiana si stiri despre politicieni, oameni de afaceri, artisti, sportivi, jurnalisti. Stilul sau a fost apreciat ca vulgar si agresiv de catre membrii CNA care l-au sanctionat in mai multe randuri.

Traficantii
Din noiembrie 2007, Mircea Badea a realizat emisiunea Traficantii, difuzata de luni pana vineri, intre orele 18-19, de postul de radio News FM.[8]. in prezent realizeaza emisiunea Mircea Badea Show la postul de radio Radio Zu. Aceasta emisiune se difuzeaza la aceeasi ora, 18:00 .[9]

Actorie
Mircea Badea a jucat in roluri secundare in filmele:
-Oglinda (1993)
-Triunghiul mortii, 1999, in regia lui Sergiu Nicolaescu;
-Pitici si tatici (serial de televiziune), 2003, in regia lui Misu Marinescu;
-Milionari de weekend, 2004, in regia lui Catalin Saizescu.

Fapt divers
-intr-o editie a emisiunii Dimineata devreme difuzata pe Antena 1, Mircea Badea si-a demonstrat calitatile acrobatice in direct, facand spagatul pe doua scaune.

Carcotasilor hai sa vedem, lui Mircea Badea ii sade bine in Wikipedia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *