Elena Basescu si-a facut blogul. Daca vrei sa afli blogul Elenei Basescu si sa afli despre ce are ea de spus, poti intra pe adresa http://basescuelena.wordpress.com

Iata cateva pasaje din ceea ce veti gasi pe pagina de blog a fetei celei mici a presedintelui Basescu, cum se autocaracterizeaza ea:

“Toate incercarile voastre de manipulare nu provoaca decat dezgust. Dar nu o sa va mai mearga de azi inainte. Am amanat mult folosirea blogului ca forma de comunicare pentru ca inca mai credeam ca exista un minim bun simt la unii dintre “bravii” jurnalisti isterici. Dar toate au o limita. Asa ca incepand de azi voi da replica pe masura tuturor celor care o merita”, anunta Elena in prima insemnare.

“Da, sunt cine sunt si nu mi-e rusine de asta. Ba din contra, sunt mandra de tatal meu si il iubesc foarte mult. Sunt o fata ca oricare alta. Nu ascund faptul ca uneori am fost privilegiata in viata, dar am vrut sa ma revansez prin intrarea mea in politica, in P.D.L. Doar votul democratic poate decide viitorul meu in politica si nu “incrancenatul”… tonomat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *