1 Iunie este Ziua Internationala a Copilului, ziua in care ii sarbatorim pe cei mici. Aceasta zi este de obicei sarbatorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni in aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micutilor.

Pentru cei care vor sa faca o urare printr-un mesaj sau sms, prin care sa-i felicite si sa-i ureze pe cei mici si dragi, aveti mai jos cateva sugestii. In aceasta zi bineinteles nu trebuie sa lipseasca cadourile pentru copii, cadouri haioase si simpatice care cu siguranta le vor aduce bucurie prichindeilor.

– 1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

– La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

– La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata
plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!

– Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

– La Multi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa! Te imbratisam cu mult drag!

– La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

In afara de asta nu uitati, copilul este bogatia omului sarac!

La multi ani tuturor copiilor si deasemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri sanatosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *