www.sutalasutaadevarat.ro: OTV, Pepe si Ramona iti dau 3 case si trei Mercedes Clasa C.

Din 19 iulie, Ramona Badescu si Pepe vor fi gazdele megashow-ului (CONCURS) 100% ADEVARAT, difuzat in fiecare duminica la ora 20:00 pe OTV.

Insa…

Trebuie sa te aboneazi-te in fiecare saptamana la revista online 100%ADEVARAT si doar asa poti deveni proprietarul unuia dintre cele trei apartamente noi sau unui Mercedes Clasa C.

Cat costa se te abonezi? O nimica toata… Pretul unui abonament la 100% ADEVARAT este de doar (?) 3,57 euro!!! Iar tu va trebui sa te abonezi saptamana de saptamana.

Si totusi ce vrea aceasta eminisiune noua a OTV-ului. Citam de pe www.sutalasutaadevarat.ro Prin continutul editorial, valoarea artistilor si calitatea invitatilor, producatorii emisiunii 100% ADEVARAT isi propun sa redea romanilor notiunea de divertisment autentic, grav discreditata prin productiile subculturale abundand de kitch, insolenta si promiscuitate care au invadat, în ultimii ani, canalele TV>>

Insolenta si promiscuitatea in TV nu au fost introduse, mentinute si promovate de D. Diaconescu?

Este adevarat ca in momentul actual destule alte televiziuni cauta sa il imite! Dar meritul initial ii apartine.

Or sa reusesca Ramona Badescu si Pepe sa aduca audienta mult asteptata OTV-ului?

Mai ales ca intr-un recent interviu acordat revistei “TV Mania” Luis Lazarus declara ca Dan Diaconescu este obsedat de audienta si rating!

Sa asteptam ca SutaLaSutaAdevarat sa inceapa si… replica bineinteles replica ProTv-ului si a Antenei 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *