Cristian Tudor Popescu anunta intr-un editorial publicat, vineri, in cotidianul Gandul, ca a inapoiat Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa diploma de membru de onoare pe care o primise. Motivul acestui gest il constituie admiterea in CRP a tabloidelor Cancan si Ciao. “Am niste principii de la care nu abdic”, a spus fostul presedinte al CRP pentru HotNews.ro.

El a declarat pentru HotNews.ro ca P.S.-ul editorialului scris pentru publicatia Gandul exprima, in putine cuvinte, tot ce are de spus pe marginea acestui subiect: “Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa a aprobat primirea in CRP a foilor Cancan si Ciao. Pesemne, Consiliul considera ca astfel CRP devine cu adevarat reprezentativ pentru presa romana. Ca sa nu stric fotografia de grup, inapoiez diploma de membru de onoare pe care mi-a inmanat-o Consiliul de Onoare al CRP intrucat mi-e greu sa mai gasesc definitia cuvantului onoare”, a notat el la finalul editorialului respectiv.

“Am niste principii de la care nu abdic, care se aplica si la relatia cu CRP, si la relatiile profesionale si la cele de viata”, a detaliat el pentru HotNews.ro. Cristian Tudor Popescu a spus ca a inapoiat diploma de membru, joi, in conditiile in care “prezenta ca membru a unor astfel de foi nu poate decat sa fie in folosul promovarii acestui gen de presa in dauna CRP ca organizatie de elita si nu elitista”.

Membrii Consiliului de Onoare al CRP au anuntat miercuri, 17 iunie, ca au aprobat admiterea in Clubul Roman de Presa a societatilor Cancan Media SRL, editoare a cotidianului Cancan, si Revista Ciao SRL, editoare a revistei Ciao. Cele doua companii vor fi reprezentate in CRP de directorul general Lucian Romascanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *