Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, marti, la intalnirea cu seniorii partidului, ca Traian Basescu este un produs politic expirat, ca e un presedinte “nascut dintr-un accident” si ca trebuie sa plece acasa, apreciind ca inca cinci ani de mandat ar echivala cu un “naufragiu curat” pentru Romania, relateaza Mediafax.

“Traian Basescu este un produs politic expirat pentru ca nu a reusit sa se achite de promisiunile facute poporului, pe care a fost chemat sa-l conduca. In continuare este presedintele unui partid politic, ceea ce este nepermis, in continuare merge doar la intalniri ale propriului partid pentru ca acolo nu-l injura”, a spus Geoana.

Liderul PSD a precizat ca Traian Basescu este un presedinte care s-a nascut dintr-un fel de accident si care trebuie sa plece, fiind considerat un accident al istoriei post-decembriste.

“A avut sansa sa, a ratat-o. Singura solutie este plecarea acasa. Miza este colosala: inca cinci ani cu astfel de personaje inseamna naufragiu curat pentru Romania”, a spus Geoana, care a adaugat ca a sosit momentul unei schimbari profunde, care insa trebuie facuta fara violenta verbala, dar cu determinare.

Liderul PSD a mai spus ca sloganul “Sa traiti bine” a ajuns astazi doar “o vorba de claca”. El a aratat ca romanii care au simtul umorului si sunt “mai hatri” glumesc pe seama acestui slogan, adaugand sintagma “daca mai traiti” sau “sa traiti cum ati votat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *