Vedeta a ultimului numar al “Playboy”, Roxana s-a combinat cu Darius Gheara, ex-iubitul Ramonei GaborPovestea de dragoste dintre Roxana Ungureanu (cea care apare pe coperta ultimului numar din “Playboy”) si miliardarul Claudiu Patrascu, unul dintre cei mai ravniti burlaci din lumea buna a Capitalei, este acum un butoi cu pulbere.

Dupa ce, luna trecuta, cei doi s-au despartit, adevaratele motive ale “rupturii” ies la iveala. Cu exceptia a doua prietene apropiate ale Roxanei, nicio alta persoana n-a stiut ce plan diabolic a pus la cale, in secret, fosta “MISS Playboy Romania”. CANCAN a descoperit insa detaliile incendiare ale acestei telenovele.

Ziarul nostru a dezvaluit, in exclusivitate, in urma cu trei saptamani, ca Roxana si Claudiu si-au spus “Adio!”, dupa o relatie de mai multi ani. La acea vreme, “iepurasul” “Playboy” a avut un atac dezlantuit la adresa Ramonei Gabor (sora Monicai Columbeanu), despre care a spus ca este o “tarfa” care ar vrea sa-i fure iubitul. Ramona tocmai pusese punct unei relatii cu un alt tanar foarte cunoscut in lumea mondena, respectiv Darius Gheara.

Banuielile Roxanei care o vizau pe Ramona nu s-au confirmat, intrucat, la scurt timp, Claudiu s-a consolat cu o sexy-profesoara de anatomie, Anca din Constanta. Asadar, Ramona a iesit din scena. Roxana insa a cautat sa dea o dubla-lovitura. Potrivit surselor noastre, a doua zi dupa ce a “rupt-o” cu logodnicul ei, Patrascu, (mai precis pe 23 octombrie) a luat legatura cu Darius Gheara. N-a vrut decat sa se razbune atat pe Ramona, cat si pe Claudiu, care era amic cu Darius.

I-a propus sa faca Revelionul impreuna in insula Bali!

Sursele noastre sustin ca Roxana a jucat tare, stiind ca noul barbat din viata ei o placea in secret. Astfel, ea l-a sunat si i s-a plans ca s-a despartit de Claudiu si ca acesta ar fi dat-o afara din casa. Dupa doar cateva zile a reusit sa-i suceasca mintile ex-iubitului Ramonei Gabor. “Cand vrea ceva, Roxana obtine. In ultimele doua saptamani, a vorbit in fiecare zi cu Darius, fie la telefon, fie pe messenger, pana cand l-a facut sa se indragosteasca de ea.

Apoi, a fost la el acasa, unde mi-a zis ca n-ar fi facut sex, ci doar ca Darius a sarutat-o. S-au ferit sa fie vazuti impreuna, pentru ca n-a vrut Roxana. Ea nu vrea decat sa-l faca pe Claudiu sa sufere si incearca sa-l monteze pe Darius impotriva lui”, ne-a mai marturisit sursa noastra.

Vedeta “Playboy” le-a mai povestit amicelor ei ca Darius chiar a invitat-o sa faca Revelionul in Bali, una dintre cele mai exotice insule din lume.

Problema este ca Darius n-ar fi singurul barbat cu care Roxana are in prezent o relatie. Aceleasi surse ne-au spun ca “iepurasul” “Playboy” mai “tatoneaza terenul” si cu un misterios om de afaceri, care s-a oferit sa-i cumpere un apartament si s-o angajeze. Despre acesta insa, reporterii nostri incearca sa afle date mai multe, pe care sa vi le prezentam pe larg.

Patrascu: “Sunt lucruri foarte urate care s-au intamplat!”

Deocamdata, contactat de CANCAN, Claudiu Patrascu n-a vrut sa vorbeasca despre motivele “rupturii” dintre el si Roxana, insa, voalat, a confirmat intreaga poveste: “Am aflat si eu tot ce-mi spuneti acum, dar refuz sa comentez. Ea a facut parte din viata mea si cred ca nu este corect sa spun mai multe! Sunt lucruri foarte urate care s-au intamplat in ultima vreme, iar pe Darius inca il consider prieten. Atat pot sa va declar!”

Filmata in timpul unei orgii lesbi!

Roxana a fost protagonista celebrei casete XXX lesbi difuzata de CANCAN in luna septembrie. Atunci, reporterii nostri au publicat faptul ca ea a participat la o orgie lesbi cu inca doua fete, fiind filmata in timpul respectivei partide de sex. Fosta “MISS Playboy Romania” in 2006, Roxana este acum si vedeta ultimului numar al celebrei reviste pentru barbati.

Sursa: CANCAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *