Daca sunteti o femeie tanara, orasul New York va poate oferi cea mai buna vacanta, indiferent daca sunteti singura, impreuna cu fetele sau intr-un voiaj romantic in doi, orasul trebuie vizitat. Aici puteti citi cele cinci motive pentru care fiecare femeie ar trebui sa viziteze orasul New York cel putin o data in viata.

1. Cumparaturile, partea 1 – Independentii: Da, in New York se pot gasi toate marcile care exista in Nordul Americii, dar se gasesc si magazine independente si firme mai putin renumite care se afla pe strazile cartierului Soho si Brooklyn. In cazul in care cautati imbracaminte unice, le puteti gasi in New York.
2. Brighton Beach : Brighton Beach este ca micul secret al orasului. Este ascuns cu mult pe sub Brooklyn si langa faimoasele balciuri de la Coney Island. Brighton Beach este o oaza pe malul oceanului in stilul rusesc sau al europei vechi. Veti gasi barbati jucand sah sau femei barfind pe langa chioscuri. Veti manca paschka pana nu mai puteti, poate veti si inota, si sigur va veti mira de ce nu ati fost aici inainte.
3. Cumparaturile, partea a 2-a – Majorii : New York este casa multor firme renumite. Fifth Avenue este faimoasa strada, plina de magazinele acestor firme, si tot aici se pot gasi imbracamintele cele mai la moda. Daca intotdeauna ati vrut sa incercati aceste haine sau doriti sa mergeti acasa cu o punga pe care este inscriptionat numele unei astfel de firme, veti avea de unde alege. Poate veti dori sa va ascundeti cartile de credit inainte sa veniti aici.
4. Muzica : Fie cautati cele mai noi piese venind din cluburile indie din Brooklyn, un musical, sau cel mai bun jazz, le puteti gasi pe toate in New York. De la muzica simfonica la cea electronica, muzicienii lumii joaca aici, iar in fiecarea seara sunt sute sau mii de concerte in tot orasul.
5. Turismul total : Daca sunteti dependenti de turism si doriti sa vedeti tot ce trebuie vazut, New York le are pe toate. Intr-o singura zi puteti merge sus pe Empire State Building, sa patinati la Rockefeller Center, sa vizitati Statuia Libertatii si sa va uitati la un spectacol de pe Broadway. De la Lincoln Center pana la magazinul de jucarii FAO Schwartz, New York este plin de situri turistice, toate meritand viztate. Deci putem spune ca New York este orasul cel mai ‘turistic’ din ambele Americi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *