De ce nu vad nicioadata o punga pe jumatate plina cu chipsuri, sau cateva alune lasate in bol? Poate ne-am convins ca snack-urile nu au atatea calorii deoarece le mancam cu mana. Dar daca acest lucru este adevarat, poate se aplica numai pentru oamenii dreptaci.

De ce nu fac oamenii un efort de a arunca punga goala de chipsuri? Cum arata casele acestori oameni? Daca i-ai ruga sa isi arunce punga la gunoi, ati primi vorbe dure de la ei?

De ce nu cer barbatii indicatii? Credeam ca era din cauza ca se simteau rusinati de faptul ca s-au ratacit. Poate am gresit. Poate cineva le-a spus unde sa mearga atunci cand ei nu au cerut indicatii.

De ce traverseaza strada cand semnalul verde licareste numai? Daca as face acest lucru in New York, ar face o greseala mortala.

Statiile locale de TV difuzeaza urmaririle rutiere pentru ca oamenii doresc sa le vada. Acest lucru este de inteles. Ceea ce nu inteleg insa este de ce vor sa le vada. Cred ca soferul poate evada politia? Ei sunt oamenii care cred ca broasca testoasa poate invinge iepurele in viata reala?

Bagajul pe roti este o inventie excelenta. Usureaza caratul bagajelor atat de tare incat cei care le cara uita ca de fapt trag camioane minuscule, si se opresc brusc, iar eu imi lovesc piciorul de bagajele lor. Ar trebui sa puna un semn pe bagaj ‘Cum imi trag bagajul?’ urmat de numarul la care poti depune plangerile.

Casele roz arata bine in Bermuda si in Caraibe, dar nu gasesc decat un singur motiv pentru care un om si-ar vopsi casa roz in centrul conservativului Rhode Island. Si nu orice roz, ci un roz aprins. Aceea persoana trebuie sa stea mereu in casa din cauza unei boli, dar totusi vrea sa simta viata in roz.

De ce se invart cainii in cerc inainte sa stea jos? Este pentru ca stiu ca nu se vor intoarce prea curand? De ce spun baietii ca te vor suna, dupa prima intalnire? De ce cred fetele acest lucru? Amanarea dezamagirii nu te face mai fericita. Poti intreba orice suporter Chicago BUlls.

Ma gandeam de ce oare politicienii promit lucruri pe care nu le indeplinesc, dar mi-am dat seama. O fac din acelasi motiv ca si copii – sa primesca ceea ce isi doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *