404 Not Found


nginx
Radioul si cu mine – Sporting News

Poate este din cauza ca am crescut intr-o familie plina de femei, dar sunt nebuna dupa emisiunile radio. Canalurile de muzica nu imi linistesc bestia salbatica. Muzica nu imi linisteste gandurile – indiferent de volum – chiar volumul adolescentilor.

Vreau o combinatie de stiri, meteo, interviu-uri si umor. Un pic de zahar ajuta la luarea medicamentelor, iar umorul face posibila facilitarea unor stiri.

Nu pot sa stau si sa citesc ziare. Din pacat pentru industria de ziare, nu sunt singura.

Nu ma uit la TV, deoarece trebuie sa imi fac programare pentru acesta. Nu are sens sa ma uit la stirile de la televizor, pentru ca ele nu ar mai fi stiri cand m-as uita la ele. Da, si radiourile au atatea reclame ca si televizoarele, dar ele nu sunt atat de enervante in format strict auditiv.

Pe de alta parte, inventia lui Marconi poate fi dusa si la sala de fitness. Este cu mine cand fac dus, curat casa sau imi fac treburile zilnice.

Vreau sa ascult discutii informative intre gazda si expert. Vreau ca gazdele sa le ceara ascultatorilor sa sune, dar sa nu ia tot oxigenul din aer, dominand discutia. Treaba lor este sa ne tina informati, nu sa faca reforme. Daca as dori sa ascult vorbarie goala, mi-as putea sa ascult soacra cand suna.

Majoritatea gazdelor sunt conservative, ceea ce este ok cu mine. Imi place sa fiu provocata. Cand aveam 20 de ani, eram liberala de extrema stanga. Acum sunt conservativ-independenta intr-un fel moderat. Tot vreau sa salvez lumea, dar vreau sa o fac mai conservativ.

Ca si programele TV, si cele de pe radio sunt punctate. Punctajul mic inseamna siguranta de munca scazuta. Cand o statie radio concendiaza o gazda, este ca si cum acela ar zbura pe Marte si nu mai auzim de el. Nu imi place cand se intampla acest lucru. Deoarece am construit o legatura cu o gazda, este ca o inmormantare fara cadavru. Dar cateodata, prin miracolul tehnologiei moderne, descopar ca o gazda s-a renascut pe un alt post.

Radioul este prietenul meu. Este compania caruia nu trebuie sa-i vorbesc. Este compania cu care nu trebuie sa fiu de acord si totusi nu se supara. Este compania dupa care nu trebuie sa curat. Daca ascult problemele altor persoane, pot gandi in perspectiva. Dupa parerea mea, trebuie amintit in stiri cateodata ca si presedintii si starurile rock au soacre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *