Daca ai putea avea numai unul, care ai alege : un iubit sau un caine? Cand te gandesti mai bine, exista mai multe lucruri in comun.

Ambii pot face trucuri, dar cand iubitul face ca mortul, se uita la televizor.

Un caine poate fi invatat sa aduca ziarul si papucii de casa. Si un iubit poate aduce unele lucruri, ca berea si telecomanda. Daca l-ai invata sa aduca ziarul, ar aduce numai sectia de sport.

Atat cainii cat si iubitii stau pe doua picioare cand te roaga sa faci ceva, iar nici unul nu intelege cand te doare capul. Ambii dorm pe pat dar nu il fac.

Sincer, daca te ingrijoreaza mizeria, ia-ti un caine. Nu isi poate curata mizeria, dar lasa mai putine mizerie de curatat.

Un alt lucru pe care cainile il face mai bine decat iubitii este ca asculta comanda ’sezi’. Nu numai ca sed cand le spui, dar iubesc neconditionat.

Te iarta daca intarzii, daca le dai aceeasi mancare zi de zi sau daca ii pui in afara casei. Nu se plang din cauza cumparaturilor, conversatiilor lungi de telefon sau daca iti petreci timpul sa areti cat mai bine.

Ideea este urmatoarea : daca vrei o relatie pe termen lung, ia-ti un caine. Cainii traiesc mai mult decat relatiile intre oameni.

Dar eu nu mi-am ascultat propriul sfat. Am ales iubitul. Iubitul mi-a devenit sot, iar sotul a devenit tatal a doi copii; tatal a doi copii a devenit un director executiv care a calatorit mult. Atunci am descoperit ca am nevoie atat de un sot, cat si de un caine.

Zachary este un caine pudel negru. Are 84 de ani omenesti, dar nu arata acest lucru. Alearga si se joaca de parca ar fi un catelus. Acesta este un truc pe care ar trebui sa-l invete acei oameni carora le e frica de imbatranire.

Acum ca traim intr-un bloc, Zac a invatat sa astepte ca oamenii sa iasa din lift inainte sa se urce. La varsta mea, imi pare bine ca se poate vorbi despre caini bartani invatand trucuri noi. Poate biroul sotului meu nu ar arata mereu ca si cum ar fi fost lovit de un ciclon.

In prezent, Zachary este victima cataractelor. Are una in ochiul drept, iar alta i se formeaza in ochiul stang. Acestea mi-au facut sotul sa maraie din cauza operatiilor la ochi costisitoare, dar i-am amintit ca Zac nu a spus nimic cand el si-a avut operatia de hernie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *