O lista de email poate fi crucial pentru orice sit web sau afacere bazata pe internet. Chiar si pentru o mica aventura ca un sit de nisa, o lista de email poate , care au ceva de vanzare si al carei tema este asemanatoare cu sit-ul tau. Aceste sface diferenta iar in acelasi timp poate sa genereze un venit in plus in buzunarul tau. Rar mai vezi o pagina de comert electronic, mai mic sau mai mare, care sa nu aiba o lista de email.

O lista de email face posibil unei companii promovarea produselor si serviciilor prin email. Si pentru faptul ca exista un consimtamant intre sit si persoana inscrisa pe lista, trimiterea mesajelor catre lista nu este considerata SPAM. Exista un numar mare de materiale promotionale ca cataloage sau newsletter care sunt trimise fiindca cititorii sau inscris pe lista de buna voie, ceea ce inseamna, ca sunt interesati de informatiile respective.

Construirea unei liste este crucial prin faptul ca numai un procent scazut dintre vizitatorii siturilor se inscriu. Multi oameni gasesc mesajele promotionale enervante, dar daca tu furnizezi un newsletter interesant si plin de informatii actuale, o sa vezi lista ta crescand. Poti obtine aceleasi rezultate cu un continut bun pe sit. Daca oamenilor ii place ceea ce vad si citesc pe sit-ul tau, cu siguranta ca o sa doreasca mai mult. Newsletter-ul va fi modalitatea de a aduce inapoi pe sit.

A avea o lista inseamna mai mult decat promovarea produselor si serviciilor tale. Ea poate fi folosita si pentru a castiga niste bani in plus. Desi nu toate listele pot fi folosite in acest scop. Ar fi bine ca in primul rand sa construiesti o lista cu un numar foarte mare de abonati, iscrisi. Cu cat ai mai multi iscrisi, cu atat poti castiga mai mult. Iata cinci metode de a face bani folosind nimic altceva decat lista:

1) Plaseaza anunturi. Sunt multe firme, care sunt gata sa plateasca pentru plasarea unor anunturi sau banere in newsletter cu conditia sa ai un numar foarte mare de inscrisi. Vanzarea sau inchirierea listei nu este o idee buna, deci niciodata sa nu faci acest lucru.

2) Programe de afiliere. Afiliaza-te la situriit-uri vor oferi lincuri si scurte descrieri despre ceea ce vand. Iar dupa fiecare click primit de la persoanele aflate pe lista, firma respectiva te plateste.

3) Vanzarea unor carti electronice. Manualele si tipurile de articole “cum sa” au o cautare mare. Multi oameni sun gata sa scoata banii din buzunar pentru a obtine cunostiinte despre anumite teme si subiecte. Cu lista ta deja existenta, care are deja incredere in tine ca expert in domeniul respectiv, o carte electronica poate fi un produs excelent.

4) Fa o retea din lista ta. Obtine ca membrii listei sa invite mai multi oameni sa viziteze sit-ul si sa se inscrie in lista. Cu cat lista ta e mai mare, cu atat mai multi oameni vor da click pe lincurile sponsorizate si cu atat va creste si profitul tau.

5) Abonatii listei sunt gata sa platesca pentru informatii daca sunt siguri ca pot avea incredere in tine. Acesti abonati pot deveni la urma partenerii tai. In asa fel lista ta va fi cursul de singe al cresterii Si al sporirii afacerii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *