Cantaretul Robbie Williams a parasit clinica de dezintoxicare din Arizona, dupa ce a fost tratat 3 saptamani pentru dependenta de droguri, informeaza bbc.com.

Purtatorul de cuvant al lui Williams a confirmat faptul ca artistul a fost externat si a adaugat ca acesta va participa in perioada imediat urmatoare la un program de terapie in Los Angeles.

Artistul a fost insotit la plecarea in Statele Unite de mama sa, Jan, si de un consilier in problema alcoolului si cea a drogurilor.

Fostul component al trupei Take That s-a internat de buna voie la clinica de dezintoxicare, chiar in ziua aniversarii a 33 de ani. Aceasta nu a fost prima data cand artistul a fost intr-un centru de dezintoxicare. A mai fost tratat pentru dependenta de alcool si droguri dupa ce a parasit trupa, in 1995.

In prezent, fostii colegi de trupa ai lui Williams se bucura de o revenire de succes. Noul lor single, Shine se afla pe primele locuri in topurile din Marea Britanie si a primit titlul de cea mai buna piesa la Brit Award.

HotNews.ro, S.B., 07 mar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *