Ce-ati zice de o cina la inaltime? La propriu. Belgienii au avut o idee nastrusnica si au pus pe picioare un restaurant care le ofera clientilor o masa „in aer”, la o inaltime de 50 de metri. Este vorba de restaurantul Dinner In The Sky, din Bruxelles. Puteti sa-i spuneti si restaurantul plutitor.

Si asta pentru ca masa la care va veti aseza va fi suspendata in aer, bine prinsa de bratul unei macarale.

Alaturi de dumneavoastra se va afla si un maestru bucatar care va pregati mancaruri originale, un chelner si un amfitrion. In jurul mesei se pot aseza 22 de persoane.

Desi creat in Bruxelles, “Dinner in the Sky” isi poate muta mesele in mai multe orase din Europa. Singura conditie este sa aiba la dispozitie o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati.

In cazul unor evenimente speciale, organizatorii pot folosi mai multe macarale si platforme, pentru a ridica la inaltimea mesenilor formatii sau chiar masini.

Daca vreti sa organizati un astfel de eveniment, costul pentru inchirirerea aparaturii (masa, macara si elemente de siguranta) se ridica la 7.900 de Euro, fara TVA. Daca mai vreti muzica si lumini, va trebui sa mai scoateti din buzunar inca 850 Euro. Si asta numai pentru 8 ore de distractie.

Dinner in the Sky ocupa locul 8 in topul celor mai neobisnuite 10 restaurante din lume, realizat de revista Forbes.

HotNews.ro, Veronica Radulescu, 05 mar 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *