Dupa 365 de zile si 8,5 milioane de cititori care au votat, Topul celor mai dorite 99 de femei in 2007 a fost realizat. Clasamentul este realizat anual de catre cititorii si echipa AskMen, acestia alegand femeile care sunt demne de a fi considerate cele mai atragatoare pe parcursul unui an.

In momentul in care au votat, cititorilor le-a fost cerut ca, in afara de sex-appeal si frumusete, sa tina cont si de calitatile pe care le au acele femei, cum ar fi: inteligenta, carisma, umorul, ambitia, etc.

Primele zece pozitii ale topului au fost ocupate, dupa cum urmeaza:

1. Beyonce

Solista trupei de succes Destiny’s Child, Beyonce este cunoscuta in intreaga lume pentru superba ei voce si pentru zambetul molipsitor. In ultimii ani, Beyance a dovedit si un talent actoricesc, jucand in “Goldmember” (2002), “The Pink Panther” (2006) si “Dreamgirls” (2006).

2. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a debutat in “Lost in Translation”. In ultimi ani a aparut intr-o varietate de filme, cum sunt: drama “Girl with a Pearl Earring” (2003), thriller-ul “The Island”, etc.

3. Jessica Alba

Jessica Alba este considerata una dintre cele mai interesante celebritati de la Hollywood. Votata in 2006 ca cea mai dorita femeie, actrita constituie o combinatie perfecta de frumusete, sex-appeal, naturalete. Referitor la comportamentul sau cu barbatii, actrita a declarat: “Sunt sarcastica cu barbati si cred ca lor le place sa fiu asa.”.

4. Adriana Lima

Cunoscuta ca una dintre cele mai bune imagini si ca cel mai dorit model din lume, Adriana Lima a aparut pe parcursul carierei sale in nenumarate reviste de moda si a reprezentat imaginea multor campanii in diferite scopuri.

5. Jessica Biel

Binecunoscuta datorita interpretarii rolului lui Mary Camden in serialul “7th Heaven” (Al saptelea Cer), Jessica Biel este considerata ca avand unul dintre cele mai frumoase corpuri de la Hollywood. Actrita a mai jucat in “The Texas Chainsaw Massacre” (2003), “The Illusionist” (2006) si “Home of the Brave “(2006).

6. Alessandra Ambrosio

De cand a fost descoperita in 1996 in cadrul competitiei “Look of the Year”, organizata de agentia de modeling Elite, Alessandra a devenit atractia show-ului Victoria’s Secret Fashion. Cea mai memorabila aparitie a modelului la Victoria’s Secret a fost in 2005, cand a purtat o lenjerie intima facuta numai din bomboane.

Imaginea Alessandrei Ambrosio a fost folosita in campaniile pentru Guess si Revlon.

7. Shakira

Shakira si-a inceput cariera ca o talentata cantareata din Columbia, reusind mai apoi sa devina un star international al muzicii latino. Avand peste 40 de milioane de albume vandute si 10 premii Grammy si Latin Grammy castigate, Shakira ocupa o pozitie importanta in istoria muzicii latino.

8. Maria Menounos

Cand Maria a renuntat la slujba ei de corespondent pentru “Entertainment Tonight” pentru a deveni actrita in 2005, multi dintre fanii ei au fost dezamagiti ca nu o vor mai vedea atat de des. Din fericire, la sfarsitul acelui an, Maria s-a razgandit si a redevenit corespondent, dar de aceasta data pentru “The Today Show” si pentru “Acces Hollywood”.

Acest lucru nu a determinat-o insa sa renunte la actorie. Aceasta a aparut in diferite seriale si filme, inclusiv in “Fantastic Four” (2005), alaturi de Jessica Alba.

9. Angelina Jolie

Considerata ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume, castigatoarea Academy Award, Angelina Jolie este cunoscuta atat pentru rolurile interpretate in “Tomb Raider” (2001) si “Mr. & Mrs. Smith” (2005), cat si pentru faptul ca a adoptat doi copii impreuna cu prietenul ei, Brad Pitt. Angelina isi dedica majoritatea timpului ei liber pentru a ajuta persoanele nevoiase.

10. Elisha Cuthbert

Actrita a jucat in nenumarate filme, inclusiv in “Old School” (2003), “Love Actually” (2003), “The Girl Next Door” (2004) si “House of Wax” (2005).

Pentru a vedea clasamentul complet al celor mai dorite femei in 2007 click aici.

HotNews.ro, S.B., 03 feb 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *