Mezina presedintelui se imbraca si se coafeaza excentric pentru prima oara.

Escortata de garzi si, ca de obicei, foarte grabita, Elena Basescu a fost surpriza prezentarii seriei de coafuri imaginate de hair-stylistul Cristi Pascu, primul show de Haute Coiffure din Romania, organizat joi seara, in Club Gaia din Bucuresti (proaspat deschis de creatoarea Venera Arapu).

Elena Basescu a iesit pe podium in premiera cu o fusta foarte scurta (creatie a designerului Razvan Ciobanu), si cu o coafura excentrica stil palarie, rasucita din par natural si garnisita cu franjuri argintii.

Dupa ce a primit aplauzele publicului, Elena a plecat imediat, fara a mai sta la petrecerea de dupa. Sora ei, Ioana Basescu, aflata in plin proces de divort cu Bogdan Marin (Bodo), nu a fost prezenta la eveniment, desi confirmase participarea.

A fost insa prezenta Elena Udrea, din ce in ce mai apropiata in ultima vreme de Elena Basescu, dar nici aceasta nu a stat pana la sfarsitul prezentarii.

Leta Ilie, fosta sotie a lui Sabin Ilie, a urmarit si ea spectacolul, desi apropiatii celor doua presupun ca relatiile ei cu Elena Basescu ar fi reci dupa incidentul de luna trecuta, cand mezina presedin-telui a confirmat participarea intr-o prezentare a firmei Guess, dar a refuzat in ultimul moment colaborarea.

La eveniment au participat si Monica si Irinel Columbeanu, care au ramas in sala pana la final. Desi este insarcinata in luna a opta, Monica se pregateste sa urce iar pe podium, in prezentarea colectiei Mexton din cadrul Festivalului de Moda de la Bucuresti.

Evenimentul Zilei, Maria Magdalena Popescu, 25 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *