404 Not Found


nginx
Botez secret – Sporting News

Botezul Adrianei, fiica mijlocasului echipei nationale de fotbal a Romaniei, Adrian Mutu, a starnit un interes enorm. De teama ziaristilor, acesta a modificat programul zilei si si-a ”amenintat” invitatii ca-i trimite pachet la Bucuresti daca vor sufla o singura vorba despre eveniment.

Fotbalistul Adrian Mutu a avut un weekend plin. Sambata a fost unul dintre eroii victoriei Fiorentinei impotriva Atalantei, marcand un gol in campionatul de fotbal din Italia, iar ieri si-a botezat in mare secret fetita.

In contradictie cu ceremonia prilejuita de casatoria cu frumoasa Consuelo, Adi Mutu si-a dorit, pentru botezul fetitei cat mai multa liniste. Fara ziaristi, fara curiosi care sa cerseasca 2-3 euro, fara gura-casca, doar el, familia si prietenii apropiati.

Invitatii chemati de la Bucuresti au fost cazati pe cheltuiala fotbalistului la doua din cele mai luxoase hoteluri din Florenta: ”San Gallo Palace” (patru stele) si ”Relais Santa Croce” (cinci stele), la care pretul unei camere poate ajunge pana la 1.200 de euro pe noapte.

Amanunte despre desfasurarea evenimentului nu au fost furnizate participantilor la botez. Acesta urma sa aiba loc in cursul diminetii de ieri, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

A schimbat biserica de teama ziaristilor

De teama isteriei provocate de evenimentul weekendului, cum a fost denumit el la Florenta, si cu o armata de ziaristi pe urmele sale, Adrian Mutu a luat in ultima clipa decizia de a muta slujba botezului de la biserica ortodoxa cu hramul “Inaltarea Domnului” intr-o alta locatie.

“Din cate stiu eu, aici trebuia sa vina Mutu cu rudele si prietenii sai, dar nu stiu ce s-a intamplat. A discutat cu parintele si am inteles ca botezul o sa fie in alta parte. Au schimbat locul si ora”, ne-a spus un tanar care se ocupa cu vanzarea lumanarilor in biserica. Schimbarile intervenite in programul “de ceremonii” i-au iritat pe invitati.

Desi se pregatisera pentru a merge la biserica dimineata, ei s-au vazut obligati sa astepte noi informatii de la Adi Mutu. Acestea au venit abia in cursul dupa-amiezii, cand toti participantii si-au dat intalnire in centrul vechi al Florentei, in fata hotelului San Gallo.

Libertatea, Paul Badea, 13 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *