Derbyul campionatului din Ucraina a fost cistigat de Dinamo Kiev (1-0), dupa un meci incins, in care un fotbalist din Donetk a fost eliminat, iar antrenorul Mircea Lucescu a fost trimis in tribuna.

“Campionatul Ucrainei s-a acoperit de rusine! Aici, federatia inseamna Dinamo Kiev. Problema trebuie discutata inclusiv in Parlament. Arbitrii nu gresec decit in favoarea lor, iar Kievul nu are nevoie de asta pentru a-si demonstra valoarea”
Mircea Lucescu

“Nu comentez arbitrajul. Valeri Lobanovski avea o vorba – Analizati fotbalul!”
Anatoli Demianenko, antrenor Dinamo Kiev

“Daca as incepe sa vorbesc despre comportamentul lui Lucescu in Turcia, nu ar fi in folosul lui. Nu o voi face. Sper ca UEFA sa se sesizeze, pentru ca declaratiile lui Lucescu aduc un prejudiciu grav tuturor”
Grigori Surkis, presedintele federatiei de fotbal din Ucraina, fratele patronului de la Dinamo Kiev.

Agentiile de presa din Rusia anunta – clubul din Kiev a facut o oferta fabuloasa lui Sven Goran Eriksson – salariu de 9 milioane de euro.

Actualul tehnician Anatoli Demianenko a declarat luni seara, dupa victoria cu Sahtior: “Nu stiu daca oficialii pregatesc inlocuirea mea. Oricum nu am timp sa ma gindesc la asta, trebuie sa pregatesc echipa indiferent de ce imi rezerva viitorul”.

Ziarele din Germania au scris marti dimineata despre oferta pe care Christoph Daum a primit-o din partea lui Sahtior. “Am doua propuneri din afara Germaniei” a spus Daum, fara sa nominalizeze vreuna.

Christoph Daum a cistigat un titlu in Bundesliga (Sttutgart 1992) si trei in Turcia (cu Fenerbahce si Besiktas).

HotNews.ro, 07 nov 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *