George Michael a fost arestat duminica pentru posesie de canabis, dupa ce politistii l-au gasit prabusit pe volanul masinii sale pentru a doua oara in acest an.

Cantaretul a fost dus de urgenta la spital dupa ce ofiterii de politie l-au gasit in stare de inconstienta in masina sa, intr-o intersectie, in apropiere de locuinta sa din nordul Londrei la ora 3.20. Acestia au gasit in masina cantaretului o cantitate mica de canabis.

Starul, in varsta de 43 de ani, a fost luat mai tarziu la sectia de politie Colindale, acolo fiind arestat pentru posesie de droguri si pentru ca a condus aflandu-se intr-o stare necorespunzatoare. Michael a fost eliberat pe cautiune.

Un purtator de cuvant al Politiei a declarat duminica seara: “In jurul orei 3.22 ofiterii de politie au fost informati ca un automobil, al carui sofer se afla inauntru, stationeaza neregulamentar la intersectia Cricklewood Lane cu Hendon Way, provocand un blocaj de circulatie. Politistii au arestat un barbat in varsta de 43 de ani, suspectat de consum de canabis.

O ambulanta a venit la fata locului si a transportat barbatul la spital. Barbatul a fost apoi dus la sectia de politie, unde a fost arestat si a fost mai tarziu eliberat pe cautiune pentru posesie de canabis.”

HotNews.ro, S.B., 02 oct 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *