Tragerea la sorti a primului tur din Grupa Mondiala a oferit Romaniei un adversar de calibru – Franta. Meciul va avea loc in deplasare, in perioada 9-11 februarie 2007.

Ultima intilnire Romania-Franta s-a disputat in 2003, la Bucuresti, iar jucatorii francezi s-au impus cu 4-1.

In ultimul sau joc din Cupa Davis, editia acestui an, Franta a pierdut in sferturi de finala contra Rusiei (1-4, la Paris). Franta a evoluat in componenta: Richard Gasquet (nr. 25 mondial), Arnaud Clement (54), Mikael Llodra.

“Daca revine Hanescu si il asezam linga Pavel, s-ar putea sa avem sanse. La meciul cu Coreea, Pavel a fost singurul care a contat. Am fost dezamagit de Crivoi. Nu stiu cum s-a facut selectia, pentru ca nu sunt antrenor, dar probabil pe baza performantelor din turneele profesioniste”
Ilie Nastase, presedinte FRT

“Victor Crivoi a intrat in echipa datorita formei. Nu au fost presiuni extra-sportive pentru convocarea lui. A fost la debut, a avut trac, apoi l-a intilnit pe Taik Lee care nu a gresit nimic… Astept revenirea lui Victor Hanescu”
Florin Segarceanu, capitan nejucator

Victor Hanescu si-a “inghetat” clasamentul, din cauza unei accidentari. Dupa refacere, “Hane” a preferat sa astepte reintrarea in forma sportiva pentru a nu pierde punctele pe care le acumulase.

HotNews.ro, Alin Rolea, 28 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *