404 Not Found


nginx
Traian Basescu va face propuneri pentru noii directori SRI si SIE – Sporting News

Intrunite in sedinta comuna, Senatul si Camera Deputatilor, au luat astazi act de demisia lui Radu Timofte din functia de director al SRI si de cea a lui Gheorghe Fulga din functia de director al SIE. Se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa faca nominalizarile pentru noii directori ai acestor servicii.

Seful statului a anuntat pe 15 septembrie in direct la Realitatea TV, ca va face propunerile pentru cele doua functii dupa ce Parlamentul va indeplini aceasta formalitate constitutionala. Pina in acest moment nu s-a anuntat oficial nici un nume.

Comisiile de specialitate vor analiza cele doua candidaturi, iar pe 4 octombrie, intr-o noua sedinta comuna, senatorii si deputatii vor vota candidatii.

Potrivit reporterului Hotnews, in cadrul sedintei a fost prezentat raportului Comisiei de Control a SRI, potrivit caruia demisia lui Gheorghe Fulga a fost una “de onoare”. Documentul a fost citit de vicepresedintele acestei Comisii, Verestoy Attila.

Sefii SRI, SIE si DGIPI, respectiv Radu Timofte, Gheorghe Fulga si Virgil Ardelean, au demisionat in 21 iulie , din cauza situatiei create in urma eliberarii lui Omar Hayssam. Decizia celor trei a fost luata in urma unei discutii cu presedintele Traian Basescu.

HotNews.ro, D. Mihai, 20 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *