Nu de prea multa vreme, exista in Romania site-uri web specializate care ofera potentialilor clienti produse se asigurare direct pe internet, inclusiv cu plata prin card bancar securizat.

Costurile ajung sa fie chiar mai mici in comparatie cu achizitionarea traditionala a unei asigurari, daca se ia in calcul faptul ca orice client alege in cunostinta de cauza din ofertele celor mai importante companii de asigurari de pe piata.

RCA online foarte ieftin – Click aici

Principalele avantaje sunt, dupa cum subliniaza oficialii www.Asigur.com, faptul ca orice client alege societatea de asigurare in functie de preferinte si bonitate, vizualizeaza online conditiile de asigurare, compara si alege cel mai bun pret, castiga timp (nu este nevoit sa merga la diferite societati de asigurare pentru a afla detalii), are protectia brokerului de asiguare in ceea ce privesteasistenta la rezolvarea daunelor precum si administrarea scadentelor la politele de asigurare.

Mai mult, serviciile furnizate sunt gratuite (mai mult – preturile afisate pe www.Asigur.com sunt negociate pentru valori mai mici de catre broker pentru clientii sai), iar acoperirea este nationala, accesibila prin internet de oriunde din tara.

Reprezentantii Asigur.com au declarat si faptul ca ofera gratuit servicii implicite precum identificarea si evaluarea riscurilor, controlul si gestionarea riscurilor, monitorizarea rezultatelor, lichidarea optima a daunelor, avizarea scadentelor de rate, avizarea expirarilor de contracte, negocierea costurilor de asigurare la preturi competitive, informare continua asupra noutatilor in domeniu, asistenta de specialitate non stop – telefon, email, fax, SMS.

RCA online foarte ieftin – Click aici

Scala Assistance, compania care detine www.Asigur.com, este o societate independenta, specializata in managementul riscului – respectiv consultanta in domeniul asigurarilor – in beneficiul clientilor sai, firme sau persoane fizice ale caror interese le reprezinta in relatia cu societatile de asigurari, atat in procurarea politelor de asigurare necesare, cat si in procesul de lichidare a daunelor.

“Prin situl web www.asigur.com asiguram clientilor opotunitatea de a incheia polite de asigurare online.

Politele de asigurare ce se vand prin intermediul portalului www.asigur.com sunt dintre cele mai populare forme de asigurare: RCA (Raspundere Civila Obligatorie Auto), Carte Verde (Raspundere Civila Obligatorie Auto pentru Deplasarile in Strainatate), Asigurarea Medicala de Calatorie in Strainatate, Asigurarea Locuintelor pentru persoane fizice”.

“Oricine acceseaza site-ul poate calcula online costurile unei asigurari Casco – avarii si furt prin intermediul Caculatorului Casco pus la dispozitie gratuit. Colaboram cu cele mai importante societati de asigurare din Romania: Allianz Tiriac Asigurari , Omniasig, Generali Asigurari, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari si Unita Asigurari”, mai spun oficialii Asigur.com.

Modalitatea de incheiere online a politelor de asigurare urmatoarea: clientul alege tipul de asigurare dorit, introduce datele necesare incheierii politei de asigurare, plateste politele de asigurare prin 3 metode: direct cu cardul bancar prin sistemul securizat Gecad ePayment, Ordin de Plata direct in contul societatii de asigurare sau chiar cu cash la orice sucursala a societatii de asigurare aleasa. Ulterior, clientul primeste prin curier rapid polita de asigurare la domiciliu sau la birou in maximum 48 de ore.

SMARTbank.ro, 07 sep 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *