Fostele iubite ale lui Banica jr. se calca pe bataturi

Fosta sotie a lui Banica jr, Mihaela Radulescu, a jucat in acelasi film cu actrita Adriana Niculae. Cea despre care se spune ca a avut o aventura cu Stefan dupa ce acesta incepuse relatia cu Andreea Marin.

Cele doua actrite s-au intalnit la filmarile scurtmetrajului “Nunta”, proiectul de diploma al regizorului Deian Carmazan. Interesant este ca, in afara scenariului pentru “Nunta”, Mihaela si Adriana mai au un lucru in comun. Ele au fost la un moment dat cele mai importante femei din viata aceluiasi barbat: Stefan Banica jr.

PRIETENIE STRANSA

Despre prietenia lui Stefan Banica cu Adriana Niculae se stie ca dureaza din perioada in care aceasta era sotia lui Florinel Piersic. Stefan a fost cel care i-a sters lacrimile actritei dupa divortul din 2003. Cam in aceeasi perioada Adriana si-a luat atestatul de instructor de fitness si a devenit antrenorul personal al bunului ei prieten.

Zvonurile ca relatia dintre Banica jr si Adriana Niculae este intima au aparut in timp ce acestia jucau impreuna pe scena Teatrului National, in muzicalul “Chicago”.
Un angajat al teatrului a povestit in presa ca i-a surprins pe cei doi actori in ipostaze tandre in cabina lui Banica jr. Prietenii Adrianei au declarat atunci ca actrita a fost foarte speriata pentru ca a primit un telefon amenintator de la Andreea Marin, cea care urma sa devina in cateva saptamani sotia cu acte in regula a lui Stefan Banica jr.

SECHESTRATA IN CABINA

Nu este prima data cand femeile din viata lui Stefan Banica jr se intalnesc in diverse imprejurari. La o luna dupa ce a devenit oficial doamna Banica jr, Andreea Marin a chemat-o pe rivala ei Mihaela Radulescu la filmarile Galei “Cei mai iubiti”. Vedeta Antenei 1 a aparut in platoul TVR cu doua ore mai tarziu decat restul oaspetilor, a prezentat premiul si a plecat.

Mihaela a fost invidiata atunci de toate celelalte vedete care au lancezit ore intregi in studioul TVR. Secretul aparitiei episodice a Mihaelei a fost lamurit: Andreea Marin nu a suportat ca proaspatul ei sot sa se reintalneasca cu cea care i-a fost sotie in urma cu cativa ani. Asa ca Mihaela Radulescu a fost rugata sa astepte intr-o cabina, in timp ce Banica jr era scos din platoul de filmare.
Integral in Ziarul

Ziarul, 31 aug 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published.