Viata viitoarei sotii a multimiliardarului Irinel Columbeanu este o incredibila telenovela. Incepand de azi, “Averea” va dezvalui, in exclusivitate, intr-un serial socant, trecutul ascuns al Monicai Gabor.

De la 14 ani, ea a fost revendicata de doua clanuri tiganesti din Bacau. In vara lui 2003, eleva care trecea din clasa a X-a intr-a XI-a s-a refugiat intr-un bar de noapte, proprietate a unui temut cap al lumii interlope din Moldova. Acesta a acceptat sa-i acorde protectie, insa, in schimb, i-a cerut sa lucreze ca stripteuza si dama de companie.

Walter, primul iubit

La doar 14 ani, Monica a descoperit primul fior al dragostei. Ea l-a cunoscut intr-o discoteca din cartierul Sud pe Walter, liderul unui clan tiganesc. Intre timp, despre Monica, care locuia cu familia in cartierul Nord al Bacaului, a aflat si un rival de-al lui Walter: Mondan, seful clanului “Carutasilor”.

In Bacau, doar pronuntarea numelui lui Mondan trezeste frica. Intre Walter si Mondan s-a pornit un adevarat razboi pentru Monica. Ca sa scape de sub teroare, ea a decis la sfarsitul lui iunie 2003, in noaptea de 28 spre 29, sa evadeze! Un baiat cunoscut din discoteca i l-a prezentat pe un anume Dinu Damaschin, reprezentant al Drepturilor Omului la Bacau.

Prima floare primita de Monica: o orhidee!

Era 28 iunie 2003, seara. Monica avea 16 ani si cinci luni. I s-a plans lui Damaschin ca este terorizata de tigani. Acesta a decis sa o salveze. I-a oferit prima floare din viata: o orhidee cumparata de la floraria “Gianina”. Destinul a facut ca aceasta florarie sa se afle langa barul de noapte “Armando”, detinut de temutul Ovidiu Hassan.

La o masa din barul “Armando”, Damaschin s-a reintalnit cu patronul Hassan. I-a povestit cosmarul Monicai. Pentru ca Hassan este extrem de influent, i-a sunat personal pe Walter si Mondan si le-a cerut sa o lase in pace. Cuvantul lui Hassan a fost lege! Astfel, Monica s-a apropiat de patronul de la “Armando” si a acceptat sa lucreze pentru el.

La inceput ca dama de companie si, apoi, dupa ce a capatat experienta pe ring, si ca stripteuza.

A fost momentul in care Monica a semnat practic un pact cu diavolul. Intr-o seara, la “Armando”, a Costel Rusu, aghiotantul lui Iacobov fost observata de un anume Radu Duta, apropiat de-al mafiotului Ion Clamparu!

Averea, 17 iul 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *