Protagonistii unei tumultuoase povesti de amor finalizate brusc in toamna anului trecut, Gina Pistol si Codin Maticiuc, lasau impresia ca nu vor mai ajunge vreodata sa faca pace.

Relatia dintre ei parea cu atat mai compromisa, cu cat Gina, dupa despartirea de Codin, a devenit iubita lui Nicola, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei partener. In ciuda unui numar sporit de “contraindicatii”, Gina si Codin au “strans” din nou relatia, aparitia lor impreuna intr-un club bucurestean starnind rumoare in mediul monden.

Au plecat impreuna

Dupa despartirea de Codin, caruia ii reprosa infidelitatile tot mai dese la numar, Gina Pistol s-a reorientat sentimental spre amicul cel mai bun al acestuia, Nicola. Interpretata de mai toata lumea drept o razbunare impotriva fostului ei iubit, alegerea blondei nu a fost, se pare, una foarte hotarata, vedeta fiind vazuta, in urma cu cateva zile, din nou in compania lui Codin.

Joi seara, cei doi au petrecut intr-o dispozitie de zile mari intr-un club de noapte din Bucuresti, de unde au plecat tot impreuna. Probabil la bordul noului bolid Ferrari, primit cadou de Codin de la tatal lui, un prosper om de afaceri.

Martorii oculari sustin ca vedeta era foarte vesela si nu parea sa nutreasca resentimente la adresa fostului ei iubit infidel. De mentionat ca Nicola, iubitul oficial al Ginei, nu era prezent in acea seara in club.

A doua zi, cu Nicola

Cu toate ca a absentat de la momentul reintalnirii cu Codin, Nicola nu a fost scos din schema, fiind vazut in compania Ginei chiar a doua zi.

A doua in clasamentul aparitiilor sexy in pictoriale, dupa Nicoleta Luciu, blonda pare sa detina total controlul asupra situatiei, jongland dupa bunul plac cu cei doi iubiti, atat cu fostul, cat si cu actualul.

Averea, 22 mai 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *