AC Milan s-a calificat marti seara in semifinalele Ligii Campionilor gratie unui gol marcat de Inzaghi in minutul 89, dupa ce mingea a lovit bara de doua ori. In alt meci al serii, Inter a fost invinsa cu 1-0 la Villarreal, iar spaniolii sunt cei care merg in semifinale.

Lion terminase in Franta contra lui AC Milan 0-0. In retur, marti seara, francezii au dominat inceputul de meci, dar AC Milan a deschis scorul prin Inzaghi, care a trimis cu capul in plasa, dupa o centrare in careu.

Lion a raspuns in prima repriza printr-un gol egalizator marcat de Diara la capatul unei lovituri libere executate de Juninho. La 1-1 Lion era calificata.

AC Milan a alergat toata repriza a secunda pentru golul victoriei care i-ar fi adus si calificarea. Dupa o bara a lui Lion, Inzaghi a reusit sa inscrie pentru 2-1 in minutul 89.

O faza halucinanta, in care mingea sutata din afara careului a lovit de doua ori bara, intai pe cea din stanga si apoi pe cea din dreapta, pentru ca apoi sa ajunga in piciorul lui Inzaghi, in fata unei aparari franceze ramase perplexe, fara sa stie pe unde mai e balonul!

Pentru ca ghinionul sa fie complet pentru Lion, AC Milan a lovit in minutele de prelungire prin Sevcenko. Acesta a marcat la capatul unui contraatac, in timp ce francezii se chinuiau disperat sa egaleze.

In alt meci jucat marti seara, Inter a fost eliminata dupa ce a pierdut la Villarreal cu 1-0.

Italienii castigasera in prima mansa din Italia cu 2-1, dar Villarreal merge mai departe cu scorul general de 2-2, gratie golului inscrie in deplasare.

Onlinesport.ro, 05 apr 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *