404 Not Found


nginx
“Casutele” celebritatilor – Sporting News

Dincolo de bani si faima, celebritatile sunt oameni ca si noi. Dar asta nu insemna ca ii vedem la coada la un fast-food, punandu-si benzina in rezervor sau cumparand tigari de la coltul strazii. Casele cu porti inalte de fier forjat, echipele de body-guarzi si sistemele de alarma sofisticate sunt obligatorii pentru statutul de vedeta in SUA.

Astfel, acesti oameni vad numai plajele din Malibu, partiile de schi din Aspen si valurile din Miami.

Ce case au celebritatile?

1.Jennifer Aniston si Brad Pitt
Beverly Hills, California.

Aniston si Pitt au cumparat aceasta proprietate imobiliara in 2001 si au bagat o groaza de bani in renovari. Dupa ce s-au despartit, casuta a fost scoasa la vanzare pentru suma de 28 de milioane de dolari, dupa care pretul s-a subtiat la 25 de milioane. Acum ar valora circa 22,5 milioane de dolari.

Pe langa suprafata generoasa, avem podele din lemn masiv, camera de proiectie cinematografica (35mm), teren de tenis, piscina si sala de recreere.

2.Sandra Bullock
Tybee Island, Georgia.

Preturile au crescut vertiginos de cand Sandra Bullock a pus pe harta SUA Tybee Island. In 2001 actrita a cheltuit un milion de dolari pentru o casuta modesta cu trei etaje, insa a cumparat mai multe loturi de teren din jurul casei, pentru a-si asigura intimitatea. Celelalte case sunt in California, Wyoming si Texas.

3.Cher
Malibu, California.

Cher e o fana a zonei de fite Malibu, unde pana si o casa mobila (celebrele rulote) costa un milion de dolari. Asta, daca este pe plaja. Actrita de 59 de ani iubeste renovarile. Are si unde sa isi dezvolte pasiunile: o casa pe Sunset Strip (4,5 milioane de dolari) si inca una in Florida (9 milioane de dolari).

4.George Clooney
Lake Como, Italia

Presa a dat buzna in micul satuc Laglio in momentul in care au circulat zvonuri ca Brad Pitt si Angelina Jolie se vor casatori pe “teritoriul” lui George Clooney. Talentatul actor/producator/regizor/scenarist a cumparat o vila cu 25 de camere, cu numele Villa Oleandra, in 2001. Are un amfiteatru in aer liber, o piscina si un garaj pentru motocicletele lui Clooney. George, te invidiem!

5.Sean “P. Diddy” Combs
New York

P. Diddy are o casuta mare-mare in Alpine, New Jersey, dar, ca orice magnat al hip-hop-ului ii trebuie si o casa la oras. In 2004, a platit 5 milioane de dolari pentru un apartament cu trei dormitoare in Park Imperial (Manhattan). Are suprafata vitrata pe trei laturi, vede Central Park din pat si are vecini ca Tommy Mottola si un “guru” al vindecarii holiste, Deepak Chopra.

6.Bill Cosby
New York

Multi si-l amintesc drept afro-americanul care locuia cu familia intr-o casa decenta din Brooklyn in 1980 (The Cosby Show). Fictiune. Domnul Cosby are o casa cu sase etaje in Manhattan Upper East Side. Foarte scumpa, credeti-ne pe cuvant!

BaniiNostri.ro, 28 mar 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *