Samsung Electronics Co., Ltd., lider de piaţă în domeniul aparaturii electronice de larg consum şi a echipamentelor de IT, prezintă o gamă inovatoare de produse digital media, de IT şi telecomunicaţii, în cadrul CeBIT 2006.

Samsung prezintă produse de ultimă oră, în care mobilitatea este elementul de bază pentru toate cele trei segmente de produse: telecomunicaţii, digital media şi IT. Concepute pentru a face faţă necesităţilor de mobilitate ale lumii contemporane, produsele din noua gamă de la Samsung prezintă tehnologie lider de piaţă în domeniul networking, o tehnologie exclusivă pentru “infotainment” (informaţii plus divertisment) mobil şi o gamă de televizoare LCD cu design nou. Produsele inovatoare de la Samsung includ primul telefon mobil din lume cu cameră de 10 megapixeli; un smartphone cu 8GB de muzică stocată pe HDD; cel mai îngust telefon cu cameră de 3 megapixeli din lume, în cadrul factorului de formă “slide-up”; cea mai rapidă tehnologie High Speed Downlink Packet Access (HSDPA); cel mai mare TV din lume; cea mai mică imprimantă cu laser multifuncţională şi primul jukebox player de mare capacitate din lume, flash-based.

Jong-Yong Yun, Vicepreşedinte şi Chief Executive Officer, Samsung Electronics, a declarat: “CeBIT este un eveniment foarte important pentru industria noastră, esenţial pentru prezentarea celor mai importante evoluţii ale pieţei şi inovaţii din domeniul produselor. Produsele prezentate în acest an demonstrează investiţia noastră continuă în cercetarea de piaţă şi dezvoltarea de produse, precum şi abilitatea noastră de a ne situa în poziţia de lideri de piaţă, cu produse care îmbunătăţesc cu adevărat stilul de viaţă al utilizatorilor. Nevoia de mobilitate a vieţii moderne nu mai a fost nicicând atât de mare, iar obiectivul nostru este să continuăm să lansăm provocări limitelor impuse de design, pentru a ne asigura că mobilitatea şi funcţionalitatea impecabilă sunt garantate în toate produsele noastre.”

La CeBIT, în acest an, vizitatorii vor putea să vadă şi să experimenteze un portofoliu extins de produse din domeniul IT şi telecomunicaţii. Printre cele mai importante produse se numără:

LCD

O gamă de televizoare LCD cu design elegant, care oferă 12,8 miliarde culori, cu o claritate uimitoare, pe care alte televizoare LCD nu o pot atinge. Disponibile în variante de 26″, 32″ şi 40″, televizoarele LCD din noua gamă se potrivesc perfect consumatorilor care preţuiesc atât forma, cât şi funcţionalitatea.

TV-ul LCD la 82″, cu LED backlight oferă un nivel de performanţă semnificativ îmbunătăţit şi un unghi de vizionare larg, într-un produs simţitor mai îngust, cu un consum redus de energie.

Samsung este lider în procesul de personalizare a imprimantelor laser, oferind cea mai mică imprimantă laser color din lume, CLP-300, şi cea mai mică imprimantă laser multifuncţională (MFP) din lume, SCX-4200. În acelaşi timp, este prezentată o nouă linie pentru utilizatorul de birou, incluzând modelele compacte şi versatile de imprimantă laser color MFP, CLX-3160N şi ML-4551ND care oferă viteză rapidă de imprimare, de 43 pagini pe minut, cu fiabilitate demonstrată.

Primul jukebox player muzical de mare capacitate din lume, YP-Z5, este un player flash-memory ultraîngust, foarte uşor, care aduce sound-ul DNSe 3D în palma utilizatorului.

Standul asimetric al monitorului LCD de înaltă calitate SyncMaster 971P permite rotirea la 180o şi opţiuni de reglare la 65o înainte şi înapoi, pentru a diminua senzaţia de oboseală şi a face postul de lucru cât mai comod de utilizat cu putinţă.

Monitor LCD şi soluţii de network display: monitorul LCD la 40″ SM400PXn, combinat cu soluţia încorporată de network display MagicNet XPe.

Primul proiector de la Samsung de mărimea unui buzunar, extrem de uşor, modelul SP-P300M este unul dintre cele mai mici şi mai bune proiectoare mobile DLP ™ LED disponibile la ora actuală pe piaţă.

Digital photo frame, modelul SPL-07 afişează imagini stocate cu ajutorul telefoanelor sau camerelor digitale, pe monitorul său LCD încorporat, înlăturând astfel nevoia de a printa fotografiile respective sau a le aranja în albume foto voluminoase, clasice.

Primul disc player Blu-ray din lume intrat în producţie de masă, BD-P1000, permite consumatorilor să profite la maximum de display-ul High-Definition, rulând conţinut la rezoluţii native video 720p sau 1080i.

Camera digitală multifuncţională “6 în 1″, de mărimea unei cărţi de vizită, SC/VP-MS1x, le oferă utilizatorilor portabilitate şi capacitate de stocare uriaşă.

Două camere video de generaţie următoare, VP-X210WL şi modelul care a câştigat Premiul CES Innovations, VP-X210L, includ lentilele specifice de la Samsung, care permit consumatorului să obţină imagini de calitate în timp ce se află în mişcare, garantându-i astfel flexibilitatea care se potriveşte cu stilul său de viaţă activ.

Sistemul de home entertainment HT-XQ100 oferă un nivel de performanţă impresionant, într-o formă estetică splendidă, plus o diversitate de caracteristici cum ar fi subwoofer de mare putere, multimedia playback şi suport USB Plug & Play.

Soluţia revoluţionară în reţea HD A/V de la Samsung conectează HDTV şi A/V, permiţând transferarea conţinutului HD pe diverse dispozitive din locuinţă.

Samsung va demonstra mai multe premiere absolute inovatoare în domeniul industriei wireless, de la WiBro (tehnologie Wireless Broadband perfect compatibilă cu Mobile WiMAX) şi High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) la viteze de până la 3.6 Mbps pe televizorul mobil de la Samsung.

SGHB

Samsung prezintă în premieră mondială două noi produse: SCH-B600 este primul telefon cu cameră de 10 megapixeli din lume, iar SGH-i310 sparge limitele spaţiului de stocare în telefoane mobile, cu imensa cifră de 8GB HDD.

Telefonul mobil de vârf al companiei Samsung pentru acest an – cel mai îngust model slide-up SGH-D870, pentru profesioniştii afacerilor de înaltă clasă; modelul SGH-E900 cu design modern, pentru cei care vor să fie în pas cu tendinţele actuale. Noile modele reprezentative ale companiei Samsung nu au doar un aspect atrăgător, ci şi includ cele mai recente caracteristici multimedia şi de business, totul într-un design foarte elegant.

Mai multe cititi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *