Apar atat de des in presa incat au fost porecliti chiar la un moment dat “Angelina Jolie si Brad Pitt ai Romaniei”. Relatia lui Stefan Banica jr. cu Andreea Marin a fost atat de intens mediatizata incat popularitatea celor doi a ajuns la cote greu de atins de alte vedete autohtone. Exista insa si reversul medaliei.

Firi temperamentale, cei doi isi presara idila cu certuri destul de violente, alimentate uneori chiar de presa, prin dezvaluirile pe care le publica pe prima pagina. Ultima intamplare a avut loc acum o saptamana: Banica jr. a avut o intalnire mai lunga cu fosta lui iubita, iar Andreea a aflat de acest “amanunt”…

din revista “Ciao!”, care a realizat un paparazzi cu Stefan si Camelia Constantinescu. Iata o istorie a celor mai “tari” certuri dintre cei doi iubiti celebri ai Romaniei.

Discutiile aprinse intre Andreea Marin si Stefan Banica jr. au aparut in momentul in care cantaretul i-a reprosat “Zanei Surprizelor” declaratiile facute la “6! Vine presa” de la B1 TV.

Cantaretul a avut atunci mai multe motive de suparare: Andreea a declarat in fata telespectatorilor ca nu ea a fost cea care l-a despartit pe iubitul ei de Camelia Constantinescu, mama lui Radu, copilul interpretului, si ca relatia dintre Stefan si Camelia nu mai mergea oricum de multa vreme.

Iritata, Camelia l-a contactat pe Stefan, sugerandu-i sa-si controleze iubita – in fond, si ea ar putea povesti multe, nu-i asa?

Acasa, Andreea a avut atunci pentru prima oara de infruntat celebra personalitate exploziva a iubitului sau. A fost prima oara cand dragostea celor doi s-a clatinat…

Un alt moment tensionat s-a petrecut in ziua in care Stefan si-a luat fiul la el acasa pentru cateva ore. De fata cu baietelul, Andreea i-a sarit pur si simplu de gat lui Stefan, iar interpretul s-a suparat ca iubita lui nu se abtine de la astfel de gesturi tandre atunci cand e de fata copilul sau.

Vecinii celor doi au povestit atunci ca cearta indragostitilor s-a auzit pana tarziu in noapte si a fost pigmentata cu zgomote de pahare sparte.

In timpul Sarbatorilor de iarna, lucrurile pareau iar roz intre Andreea si Stefan. Imediat dupa revenirea celor doi indragostiti din vacanta petrecuta in State, ziaristii au remarcat pe degetele lor doua vedete verighete care pareau sa indice o logodna si a inceput sa se vorbeasca tot mai des despre faptul ca Andreea ar fi insarcinata. Nici unul din ei nu a dorit sa comenteze aceste aspecte.

Bucuria Andreei nu a fost insa de lunga durata. Vedeta a pierdut sarcina, dar apropiatii ei sustin ca, ambitioasa cum o stiu, vedeta nu va renunta sa incerce sa ramana iar gravida, atunci cand doctorii isi vor da acordul.

Si situatia baietelului pe care Stefan il are din relatia cu Camelia alimenteaza tensiunea in cuplul care a fost poreclit “Angelina si Brad Pitt ai Romaniei”. Stefan si-ar fi dorit ca Radu, care locuieste in prezent cu mama lui, sa ramana peste noapte la el, dar Camelia s-a opus cu indarjire.

Fosta iubita a cantaretului a acceptat cu mare greutate despartirea de cel care a fost barbatul vietii ei. Apropiatii cantaretului povestesc chiar ca putin a lipsit ca cei doi sa nu ajunga pe bancile tribunalului pentru a-si disputa copilul. Insa o data ce au depasit momentele grele, Stefan si Camelia au gasit, se pare, intelepciunea de a se intelege pe cale amiabila in privinta lui Radu.

Andreea l-a amenintat ca-si face bagajele

De aici, a rasarit un alt motiv de disputa intre Andreea si Stefan. Pentru a pune la punct situatia copilului, cantaretul s-a intalnit de mai multe ori cu Camelia. Probabil din dorinta de a-i menaja susceptibilitatea Andreei, a preferat sa nu-i spuna de aceste intalniri. Paparazzii de la revista “Ciao!” au fost insa pe faza…

Dupa un weekend petrecut la munte cu Andreea, luni cantaretul a fost surprins de ziaristi intrand impreuna cu Camelia intr-un hotel din Bucuresti.

Publicarea imaginilor a dus la un scandal monstru intre Andreea si Stefan. Furioasa ca a aflat din presa despre aceasta intalnire, Andreea l-a amenintat ca-si face bagajul si se muta din apartamentul interpretului, mai ales ca Stefan si Camelia se mai intalnisera de cateva ori.
Articol integral in Libertatea

Libertatea, 19 feb 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *